Little Shopping Guide: Oι πιο χαριτωμένες βρεφικές πετσέτες για το μπάνιο του μωρού σας

Mini μπουρνουζοπετσέτες για style icons... από κούνια!

Little Shopping Guide: Oι πιο χαριτωμένες βρεφικές πετσέτες για το μπάνιο του μωρού σας

Mε ένα νεογέννητο στο σπίτι όλα τα πράγματα «υποκλίνονται» στους δικούς του ρυθμούς και οι ανάγκες του γίνονται προτεραιότητές σας. Εκτός όμως από το άγχος για την εκπλήρωσή τους και για την τήρηση του ωραρίου και του προγράμματος του βρέφους, έρχονται μαζί και άπειρες στιγμές χαράς και μερικές ώρες χαλάρωσης… για εκείνο αλλά και για εσάς. Μία από αυτές μπορεί να είναι όταν έχει πάρει το μωρό το μπανάκι του και καθαρό πια μπορεί να αποκοιμηθεί ήσυχο και μαζί του να ξεκουραστείτε για λίγο και εσείς.

Αυτή η «ιερή» στιγμή μετά το μπάνιο μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφη αλλά και άκρως funky και στυλάτη επιλέγοντας για το νεογέννητο αγοράκι ή κοριτσάκι σας μία από τις μπουρνουζοπετσέτες που βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς. Σε ουδέτερες, neutral αποχρώσεις, με σχέδια από πολύχρωμα ζωάκια στο μέρος της κουκούλας αλλά και σε κλασικά γαλάζια ή ροζ χρώματα, παρακάτω θα βρείτε 8 νέα σχέδια που θα κάνουν το μπάνιο του μωρού σας διασκέδαση και απόλαυση μαζί.

Επίσης οι πετσέτες-μπουρνούζι για βρέφη είναι και ένα πολύ πρακτικό δώρο για νεογέννητα από τη στιγμή που δεν θέλετε να ρισκάρατε με ένα φορμάκι που μπορεί να του είναι ήδη μικρό ή αρκετά μεγάλο. Μία μητέρα καλό είναι να έχει 4-5 διαφορετικές τέτοιες πετσέτες στην ντουλάπα της γιατί το πρώτο διάστημα που τα μωρά λερώνονται συνεχώς χρειάζεται να κάνουν και μπάνιο πιο συχνά και άρα να πλένονται τα «είδη προίκας τους» συνέχεια. Διαλέξτε ποια από τις παρακάτω επιλογές ταιριάζει στο στυλ το δικό σας, της φίλης και του μωρού σας (λίγο πρώιμο, αλλά γιατί όχι; ) και καλά ψώνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved