Τα παιδιά του Απριλίου: 10 χαρακτηριστικά που τα κάνουν ξεχωριστά

Είναι επιτυχημένα, φιλόδοξα και πολύ αισιόδοξα.

Τα παιδιά του Απριλίου: 10 χαρακτηριστικά που τα κάνουν ξεχωριστά
Bigstock

Ο Απρίλιος είναι ο δεύτερος μήνας της άνοιξης, ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει και έχει διάφορες γιορτές όπως την Πρωταπριλιά και την Ημέρα της Γης! Είναι μια περίοδος αναζωογόνησης μετά από την χειμερινή σεζόν.

Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος θετική ενέργεια! Μάλιστα, υπάρχουν αρκετές μελέτες που έχουν δείξει ότι ο Απρίλιος είναι ο επιθυμητός μήνας για τη γέννηση. Έρευνα έχει δείξει πως τα μωρά του Απριλίου ζουν πιο υγιεινά, διαπρέπουν στην καριέρα τους (ειδικά ως CEO) και είναι πιο αισιόδοξα.

Έτσι, αν το μωρό σας είναι Ταύρος ή Κριός, έχουμε να μοιραστούμε μερικά μοναδικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του, που πιθανότατα δεν γνωρίζετε.

1. Είναι είτε Κριός είτε Ταύρος

2. Υπάρχουν δύο λουλούδια γέννησης για τον μήνα Απρίλιο

Τόσο η μαργαρίτα όσο και το γλυκό μπιζέλι ή αλλιώς μοσχομπίζελο, είναι τα άνθη γέννησης του Απριλίου και είναι και τα δύο εμποτισμένα με χαρούμενα συναισθήματα.

Το μοσχομπίζελο σηματοδοτεί ευδαιμονία και χαρά ενώ οι μαργαρίτες λέγεται πως αντιπροσωπεύουν την παιδική αθωότητα, την πίστη και την αγνότητα .

3. Είναι ο πιο αστείος μήνας

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι η 1η Απριλίου είναι Πρωταπριλιά, αλλά και ολόκληρος ο μήνας γιορτάζει το χιούμορ. Ο Απρίλιος είναι ο Εθνικός Μήνας του Χιούμορ!

4. Τα μωρά που γεννήθηκαν στις 22 Απριλίου μοιράζονται γενέθλια με την Ημέρα της Γης

5. Συνήθως τα παιδιά του Απριλίου έχουν επιτυχημένους γάμους

6. Ο γενέθλιος λίθος είναι το διαμάντι

7. Είναι επαγγελματικά επιτυχημένα

Μια μελέτη από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής στο Ηνωμένο Βασίλειο διαπίστωσε ότι τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο γνωρίζουν επιτυχία σε πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους!

8. Όποιο επάγγελμα κι αν επιλέξουν, οδεύουν προς την κορυφή

Μια μελέτη σε 375 εταιρείες διαπίστωσε ότι οι CEO είχαν γενέθλια τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Ενώ ο Μάρτιος είχε ένα μικρό πλεονέκτημα, περίπου το 10% των διευθυντικών στελεχών γεννήθηκαν τον Απρίλιο.

9. Δεν νοσούν συχνά

Σύμφωνα με ιατρική μελέτη του Πανεπιστημίου Κολούμπια , τα άτομα που γεννήθηκαν αυτόν τον μήνα είναι λιγότερο πιθανό να νοσήσουν από καρδιαγγειακά, νευρολογικά, αναπνευστικά και αναπαραγωγικά νοσήματα σε σχέση με τα άτομα που γεννήθηκαν τον υπόλοιπο χρόνο.

10. Είναι αισιόδοξα

Τα μωρά του Απριλίου, συνήθως, βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο. Η υπερθυμία είναι ο επιστημονικός όρος για τη γενική αισιοδοξία .

Πηγή: goodhousekeeping.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved