Αγνότητα, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα: Τα «must» που χρειάζομαι για το καθάρισμα των παιχνιδιών

Είναι αλήθεια πως η προσωπική υγιεινή των μικρών μας είναι ένα ζήτημα που μας απασχολούσε έντονα πάντα, ακόμη και πριν ξεσπάσει η πανδημία.

Αγνότητα, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα: Τα «must» που χρειάζομαι για το καθάρισμα των παιχνιδιών

Τι κι αν κάποιοι πιστεύουν πως είμαστε υπέρ του δέοντος σχολαστικές με την καθαριότητα των παιδιών και του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούνται, εμείς γνωρίζουμε καλά πως όσο πιο προσεκτικές είμαστε σε αυτό το θέμα, τόσο πιο ασφαλή είναι τα παιδιά μας, ενώ, παράλληλα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τους μεταδώσουμε τους βασικούς κανόνες προσωπικής υγιεινής, τους οποίους θα ακολουθήσουν μεγαλώνοντας.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, θα ήταν ψέμα να μην παραδεχθούμε πως για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον για τα παιδιά μας, δίνουμε μία καθημερινή «μάχη». Διότι όταν τα παιδιά επιστρέφουν από το σχολείο ή την παιδική χαρά, όταν απολαμβάνουμε οικογενειακώς μία βόλτα στην πόλη, γνωρίζουμε πως έχουν έρθει, έρχονται ή θα έρθουν σε επαφή με μικρόβια, τα οποία θέλουμε να κρατήσουμε μακριά από εκείνα ή τον προσωπικό τους χώρο. Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα καταφέρουμε να «θωρακίσουμε» τα παιδιά από τους κινδύνους των μικροβίων, όμως, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλειά τους ή να χαλάσουμε τα παιχνίδια τους;

Προσπαθώντας να απαντήσω στο παραπάνω ερώτημα, δηλαδή να βρω έναν «σύμμαχο» καθαριότητας, τον οποίο θα μπορώ να εφαρμόζω σε κάθε επιφάνεια, τα παιχνίδια, τα καθημερινά αντικείμενα, ακόμη και τα χέρια του παιδιού μου, η αναζήτησή μου με οδήγησε σε ένα αποτελεσματικό σπρέι, ένα εύχρηστο και λειτουργικό απολυμαντικό που κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη.

Χαρίζοντας στα μικρά σου ένα απόλυτα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον

Πριν καταλήξω στο προϊόν που άλλαξε την καθημερινότητά μου και πλέον, μου επιτρέπει να είμαι πολύ πιο ξέγνοιαστη σχετικά με την καθαριότητα των παιδιών, είχα δοκιμάσει τα πάντα. Ωστόσο, κάθε φορά που επιστρέφαμε από το πάρκο της γειτονιάς μας και χρειαζόταν να απολυμάνω με κάποιο καθαριστικό τα παιχνίδια των παιδιών, περίμενα επί ώρες να στεγνώσει, να το περάσω μετά με καθαρό νερό, και πίσω πάλι από την αρχή – εκτός του ότι αυτή η διαδικασία, όταν έχεις να κάνεις με δεκάδες μικρότερα και μεγαλύτερα αξεσουάρ παιχνιδιών, δεν είναι καθόλου εύκολη!

Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που μόλις εντόπισα στο διαδίκτυο το Dew Καθαριστικό-Απολυμαντικό Παιχνιδιών, το πρόσθεσα απευθείας στο καλάθι των αγορών μου. Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο απολυμαντικό-καθαριστικό είναι απόλυτα ασφαλές, ακόμη και αν εισπνευσθεί από το παιδί, αφού η σύνθεση που διαθέτει είναι 100% φυσική, μη τοξική και υποαλλεργική, ενώ δεν περιλαμβάνει επιβλαβή χημικά ή parabens. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα αγνό προϊόν καθαρισμού και απολύμανσης, με το οποίο μπορώ να καθαρίζω τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν τα παιδιά, αλλά και τα χέρια τους, αφού αφήνει την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη και καθαρή. Πραγματικά, μοιάζει με το «όνειρο» κάθε μαμάς: Παιχνίδια πεντακάθαρα στη στιγμή και το παιδί να μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους αμέσως!

dew 2

Τα συστατικά που εξασφαλίζουν μία φυσική και αποτελεσματική καθαριότητα

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η καθαριότητα των μικρών σου απαιτεί να χρησιμοποιείς προϊόντα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες τους. Καθώς τα παιδιά βρίσκονται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης, η φυσική άμυνα της επιδερμίδας τους δεν έχει αναπτυχθεί απόλυτα, οπότε είναι πολύ πιο ευάλωτα σε χημικές ουσίες, οι οποίες δεν επηρεάζουν τη δική μας, ενήλικη επιδερμίδα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέγεις αγνά και αποτελεσματικά προϊόντα για τον καθαρισμό των χεριών και των παιχνιδιών τους, όπως το Dew Καθαριστικό-Απολυμαντικό Παιχνιδιών, το οποίο εξουδετερώνει το 99.995% των βακτηρίων, των ιών, των μυκήτων και των σποριδίων, 30 φορές πιο αποτελεσματικά από τη χλωρίνη και την αλκοόλη. Στη σύστασή του περιλαμβάνει νερό, αλάτι και υποχλωριώδες οξύ, μία ουσία που παράγουν και τα λευκά αιμοσφαίρια του ανθρώπινου οργανισμού, μέσω του ανοσοποιητικού συστήματος, δηλαδή μία σύνθεση ασφαλή για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Μάλιστα, αποτελεί ένα 100% βιοαποικοδομήσιμο προϊόν, ενώ η συσκευασία του είναι πλήρως ανακυκλώσιμη.

dew 3

Αν θέλεις, λοιπόν, να προστατέψεις το μικρό σου από τα μικρόβια και να προσφέρεις στα παιχνίδια του μία αποτελεσματική καθαριότητα, να ξέρεις πως τo Dew Καθαριστικό-Απολυμαντικό Παιχνιδιών είναι ο «σύμμαχος» που χρειάζεσαι για να το καταφέρεις. Ένα 100% φυσικό προϊόν, το οποίο εξουδετερώνει τους «αόρατους» εισβολείς που υπάρχουν στις επιφάνειες και τα χέρια των παιδιών, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και κυρίως, διατηρώντας την επιδερμίδα των μικρών μας καθαρή, φρέσκια και ενυδατωμένη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved