Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου: Τα κοινά τους χαρακτηριστικά

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου αγαπούν τον αθλητισμό, διαπρέπουν στο σχολείο και είναι αισιόδοξα.

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου: Τα κοινά τους χαρακτηριστικά

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου έχουν κοινά χαρακτηριστικά σύμφωνα με έρευνες. 

Bigstock

Ο Σεπτέμβρης είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου και ο μήνας με τις περισσότερες γεννήσεις σύμφωνα με έρευνες. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη διαπρέπουν στο σχολείο, είναι αισιόδοξα, οργανωτικά και αγαπούν τον αθλητισμό. Αυτά δεν είναι τα μόνα τους χαρακτηριστικά.

Το ζώδιο

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη είναι Παρθένοι, τους οποίους χαρακτηρίζει η τάξη και η οργάνωση. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από τις 23 μέχρι και τα τέλη Σεπτέμβρη είναι Zυγοί. Χαρακτηριστικά τους είναι η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα και η ανάγκη για ασφάλεια.

Τυχερή πέτρα και λουλούδι

Η τυχερή πέτρα των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου είναι το ζαφείρι, σύμβολο της πίστης, της ευγένειας και της βαθιάς αγάπης. Λουλούδια τους είναι δύο, ο αστήρ με τα χαρακτηριστικά μωβ πέταλά του και το χωνάκι, γνωστό και ως «morning glory» με άνθη και αυτό σε μωβ χρώμα.

Τα παιδιά του Σεπτέμβρη διαπρέπουν στο σχολείο και τον αθλητισμό

Βρετανική έρευνα έδειξε ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη έχουν στατιστικά αυξημένες πιθανότητες να έχουν καλές σχολικές επιδόσεις, ίσως γιατί ακριβώς αγαπούν την οργάνωση και την τάξη.

Το happiestbaby.com επίσης αναφέρει ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τους φθινοπωρινούς μήνες φαίνεται να έχουν πιο δυνατό και αθλητικό σώμα, άρα και μία έμφυτη κλίση στον αθλητισμό.

Είναι αισιόδοξα

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και η επιστημονική εξήγηση για αυτό είναι η αυξημένη έκθεση της μητέρας στη βιταμίνη D τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Η βιταμίνη D έχει επίδραση και στη διάθεση και η επαρκής πρόσληψή της μειώνει τον κίνδυνο για κατάθλιψη.

Είναι πιο επιρρεπή στις αλλεργίες

Σύμφωνα με το prevention.com, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον φθινόπωρο έχουν 30% με 90% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν αλλεργίες σε τρόφιμα όπως το γάλα, τα αυγά ή τα φυστίκια.

Με πληροφορίες από happiestbaby.com, goodhousekeeping.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved