Τα παιδιά του Οκτωβρίου: Τα κοινά τους χαρακτηριστικά

Τα παιδιά του Οκτωβρίου αγαπούν την οργάνωση και είναι ρομαντικές ψυχές.

Τα παιδιά του Οκτωβρίου: Τα κοινά τους χαρακτηριστικά

Για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβρη, ο μήνας γέννησης δεν είναι το μόνο κοινό τους χαρακτηριστικό. 

Bigstock

Έρευνες που έχουν ασχοληθεί με το πώς ο μήνας γέννησης επηρεάζει τον χαρακτήρα του παιδιού έχουν δείξει ότι τα παιδιά του Οκτώβρη είναι ρομαντικές ψυχές, αγαπούν την οργάνωση και είναι γεννημένα ηγέτες.

Αυτά δεν είναι και τα μόνα κοινά τους χαρακτηριστικά, ωστόσο.

Αγαπούν την ηρεμία

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου αγαπούν την ειρήνη και προσπαθούν η ηρεμία να διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις τους. Σπάνια θα ανεβάσουν τόνο στη φωνή τους, σπάνια θα θυμόσουν και αν το κάνουν, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Είναι ρομαντικές ψυχές

Τα παιδιά του Οκτωβρίου είναι ρομαντικές ψυχές και δεν το κρύβουν. Εκφράζουν τα συναισθήματά τους, είναι δοτικά, ευαίσθητα, ονειροπόλα και κάνουν τα πάντα για εκείνους που αγαπούν.

Έχουν ισχυρή θέληση

Ξέρουν πώς να δουλεύουν σκληρά και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Έχουν μια έμφυτη ικανότητα να δίνουν λύσεις και να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο. Η επιμονή και η υπομονή τα χαρακτηρίζει.

Είναι αισιόδοξα

Τα παιδιά του Οκτωβρίου βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο και αντιμετωπίζουν τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία. Μία αποτυχία δεν είναι ποτέ ικανή για να τα απογοητεύσει, αντίθετα, τους δίνει κίνητρο και ώθηση να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο.

Είναι δημιουργικές ψυχές

Τα παιδιά που έχουν δημιουργηθεί τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου αγαπούν κάθε τι δημιουργικό. Εκφράζονται μέσω της μουσικής, της ζωγραφικής και άλλων τεχνών, για αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη ότι διαπρέπουν στον χώρο των τεχνών.

Είναι Ζυγοί ή Σκορπιοί στο ζώδιο

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου είναι Ζυγοί και χαρακτηρίζονται από την κοινωνικότητα, την ανάγκη για ισορροπία και την ευγένεια. Όσα έχουν γεννηθεί από τις 23 Οκτωβρίου κι έπειτα είναι Σκορπιοί με κύρια χαρακτηριστικά τους το πάθος, την ευαισθησία και την αφοσίωση σε φίλους και οικογένεια.

Τα λουλούδια τους είναι ο κατιφές και o κόσμος (cosmos)

Σε κάποιες κουλτούρες ο κατιφές είναι ένα λουλούδι που έχει συσχετιστεί με την απώλεια και το πένθος. Για τους περισσότερους, όμως, συμβολίζει τον ήλιο, το φως και την ανάσταση. Ο κόσμος αντίστοιχα, συμβολίζει την αρμονία και την ειρήνη.

Οι τυχερές τους πέτρες είναι η τουρμαλίνη και το οπάλι

Η τουρμαλίνη είναι ο πολύτιμος λίθος με τα περισσότερα χρώματα στον κόσμο. Το οπάλι ανήκει στην κατηγορία του χαλαζία και έχει σκούρο πράσινο χρώμα το οποίο γίνεται ακόμα πιο σκούρο ή ανοιχτό ανάλογα με τον φωτισμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved