Φωτογραφίες με νεογέννητα από μία βραβευμένη φωτογράφο

Οι πρώτες στιγμές με το νεογέννητο μέσα από τον φακό της Charlene Foerster.

Φωτογραφίες με νεογέννητα από μία βραβευμένη φωτογράφο
Instagram / charlene_foerster_fotografie

Η ενασχόληση της Charlene Foerster με τη φωτογράφιση τοκετού δεν είναι τυχαία. Θεωρεί τον τοκετό το πιο σπουδαίο και ιδιαίτερο γεγονός, μία εμπειρία που την περιγράφει ως ισχυρή, θαρραλέα, ευάλωτη, ευγενική, ισχυρή, ειρηνική, δυνατή ή ακόμα και άγρια, πάντως σίγουρα πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική για την κάθε γυναίκα.

Έναν χρόνο πριν μία από τις φωτογραφίες της βραβεύτηκε και αναδείχθηκε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες τοκετού για το 2021. Η φωτογραφία αυτή είναι η παρακάτω και αποτυπώνει τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται.

nikitiries-fotografies-gennisis-2021-3.jpg

Το προφίλ της στο Instagram είναι ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες από τα διαφορετικά στάδια του τοκετού. Η Charlene απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές χωρίς να ωραιοποιεί καταστάσεις αλλά αποτυπώνοντας την ωμή, την αρετουσάριστη ομορφιά της γέννας. Στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει ότι για εκείνη η φωτογραφία είναι ένας καμβάς στον οποίο «ζωγραφίζει» συναισθήματα δικά της και των άλλων.

https://www.instagram.com/p/CMEpf9Ilj0Z

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι οι φωτογραφίες με νεογέννητα λίγο μετά τον τοκετό.

Μωρά που φωτογραφίζονται στην αγκαλιά των γονιών τους δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό και γονείς που τα κρατούν αγκαλιά και στο πρόσωπό τους αποτυπώνονται όλα τα συναισθήματα που νιώθουν, η χαρά, η συγκίνηση, η ανακούφιση, η τρυφερότητα.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved