Tiny Posers: Φωτογραφίες με μικροσκοπικά χεράκια και πατουσάκια νεογέννητων

Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες της Kristina Mack.

Tiny Posers: Φωτογραφίες με μικροσκοπικά χεράκια και πατουσάκια νεογέννητων
Instagram / tinyposers

H Kristina Mack είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων και εκείνη που βρίσκεται πίσω από τον Instagram λογαριασμό Tiny Posers. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και το συγκεκριμένο προφίλ είναι ένα portfolio με υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων και γονιών με τα μωρά τους.

Στην επαγγελματική της ιστοσελίδα η φωτογράφος γράφει:

«Δουλεύοντας με τα μωρά έμαθα ότι αυτό από μόνο του είναι μία μορφής τέχνη». Παραδέχεται επίσης ότι με το πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει το στιλ της και πλέον προσπαθεί να διατηρεί τις φωτογραφίες της όσο το δυνατόν πιο minimal και καθαρές ώστε τα ίδια τα νεογέννητα να είναι αυτά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CoNYkW6tB2L

Η φωτογράφιση γίνεται στο στούντιο της φωτογράφου και λόγω της minimal προσέγγισής της, δεν υπάρχουν εντυπωσιακά σκηνικά, ιδιαίτερα ρούχα ή props. Αντίθετα, δίνεται έμφαση στη λεπτομέρεια και στις εκφράσεις των μικρώνμοντέλων και των γονιών τους.

https://www.instagram.com/p/CoRk7tXMZOQ

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι οι πιο κοντινές, εκείνες που δείχνουν τα μικροσκοπικά πατουσάκια και χέρια των νεογέννητων.

https://www.instagram.com/p/CNsucoELYwR

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναδεικνύουν την τρυφερότητα και το μικροσκοπικό μέγεθος των μωρών. Άλλωστε η ονομασία που επέλεξε η Kristina, δεν είναι καθόλου τυχαία μίας και είναι εμπνευσμένη από τα μικρά μοντέλα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Kristina με πατουσάκια και χεράκια νεογέννητων στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved