Τα παιδιά του Ιανουαρίου έχουν χιούμορ, είναι ρεαλιστές και αγαπούν τα μαθηματικά

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Γενάρη;

Τα παιδιά του Ιανουαρίου έχουν χιούμορ, είναι ρεαλιστές και αγαπούν τα μαθηματικά
Instagram / emilynovakphotography

O Ιανουάριος είναι ο πρώτος μήνας του χρόνου και ξεκινάει πάντα με στόχους, προσδοκίες και ανανεωμένη διάθεση. Για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον μήνα αυτόν είναι ακόμα πιο ιδιαίτερος. Δεν είναι όμως αυτό το μόνο τους κοινό χαρακτηριστικό. Τα παιδιά του Ιανουαρίου είναι κουλ, έχουν χιούμορ, είναι υπέρμαχοι της λογικής για αυτό και αγαπούν τα νούμερα και τα μαθηματικά.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Το ζώδιό τους είναι Αιγόκερος ή Υδροχόος

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου είναι Αιγόκεροι και χαρακτηρίζονται από σκληρή δουλειά και προσπάθεια και την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση. Από τις 20 Ιανουαρίου κι έπειτα μπαίνουμε στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι Υδροχόοι λατρεύουν τις προκλήσεις και είναι ανεξάρτητοι.

Η τυχερή τους πέτρα είναι ο γρανάτης

Ο γρανάτης είναι πυριτικό ορυκτό που προέρχεται κυρίως από την Αμερική, την Ινδία, την Ιαπωνία και την Μαδαγασκάρη. Το όνομά του προέρχεται από τη λατινική λέξη «granatum» που σημαίνει ρόδι και αυτό λόγω του ερυθρού χρώματος, αλλά του σχήματός του. Εκτός από κόκκινους γρανάτες, υπάρχουν ακόμα γρανάτες και σε άλλα χρώματα εκτός από μπλε.

https://www.instagram.com/p/Cm8WmgSvyF5

Το λουλούδι τους είναι το γαρύφαλλο και ο γάλανθος

Τα παιδιά του Ιανουαρίου έχουν δύο λουλούδια, τα γαρύφαλλα και τους γαλάνθους. Τα γαρύφαλλα δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι γνωστά σε όλους. Ο γάλανθος είναι ένα ιδιαίτερο φυτό με λευκά άνθη και θυμίζει έργο τέχνης.

Έχουν χιούμορ

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του χρόνου έχουν έμφυτο χιούμορ και αγαπούν το γέλιο. Ξέρουν πώς να διασκεδάζουν τους άλλους, είναι χαρούμενα και ο σαρκασμός είναι στο DNA τους.

Δείτε ακόμα περισσότερα κοινά τους χαρακτηριστικά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved