Τα παιδιά του Οκτωβρίου έχουν ρομαντική ψυχή, είναι οργανωτικά και γεννημένα ηγέτες

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβρη;

Τα παιδιά του Οκτωβρίου έχουν ρομαντική ψυχή, είναι οργανωτικά και γεννημένα ηγέτες
Bigstock

Ο μήνας και η εποχή γέννησης μπορεί να επηρεάσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του παιδιού σύμφωνα με έρευνες. Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου για παράδειγμα αγαπούν τον αθλητισμό και είναι φύσει αισιόδοξα. Τι ισχύει όμως για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβρη;

Ας ξεκινήσουμε από τα πιο προφανή.

Το ζώδιό τους είναι Ζυγός ή Σκορπιός

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου είναι Ζυγοί στο ζώδιο και χαρακτηριστικά τους είναι η κοινωνικότητα, η ανάγκη για ισορροπία και η ευγένεια. Όσα έχουν γεννηθεί από τις 23 Οκτωβρίου κι έπειτα είναι Σκορπιοί οι οποίοι χαρακτηρίζονται από το πάθος, την ευαισθησία και την αφοσίωση σε φίλους και οικογένεια.

Τα λουλούδια τους είναι ο κατιφές και o κόσμος (cosmos)

Ο κατιφές αν και σε κάποιες κουλτούρες θεωρείται ένα πένθιμο λουλούδι, για τους περισσότερους συμβολίζει τον ήλιο, το φως και την ανάσταση. Ο κόσμος αντίστοιχα, συμβολίζει την αρμονία και την ειρήνη.

https://www.instagram.com/p/Ci6ATEMvNB5

Η τυχερές τους πέτρες είναι η τουρμαλίνη και το οπάλι

Δύο ιδιαίτερες πέτρες, η κάθε μία ξεχωριστή για διαφορετικούς λόγους. Η τουρμαλίνη είναι ο πιο πολύχρωμος πολύτιμος λίθος στον κόσμο. Το οπάλι από την άλλη χαρακτηρίζεται για το πράσινο χρώμα του, το οποίο αλλάζει απόχρωση ανάλογα με τον φωτισμό.

Είναι ρομαντικές ψυχές

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβρη είναι ρομαντικές ψυχές. Είναι δοτικά, ευαίσθητα και αγαπούν με όλη τους την καρδιά.

Αγαπούν την ηρεμία

Τα παιδιά του Οκτωβρίου είναι ήρεμα και προτιμούν να κρατούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους. Τους αρέσει να κάνουν φίλους και εάν κάτι δεν συμπαθούν, αυτό είναι οι μπελάδες και οι τοξικοί άνθρωποι.

Είναι αισιόδοξα

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου είναι από τη φύση τους αισιόδοξα. Μεγαλώνοντας αποκτούν μία θετική στάση ζωής και προτιμούν να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο σε κάθε περίσταση.

Δείτε ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά των παιδιών του Οκτωβρίου στην gallery που ακολουθεί.

*Με πληροφορίες από parenting.firstcry.com, findyourmomtribe.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved