Τα παιδιά του Νοεμβρίου αγαπούν τον αθλητισμό, τον ύπνο και είναι αισιόδοξα

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβρη;

Τα παιδιά του Νοεμβρίου αγαπούν τον αθλητισμό, τον ύπνο και είναι αισιόδοξα
Bigstock

Νοέμβρης. Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά, απολαμβάνουμε τα πρώτα χουχουλιασματα κάτω από την κουβέρτα με ένα ζεστό ρόφημα στο χέρι και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αγαπάμε τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και ο προτελευταίος του έτους.

Για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον μήνα αυτό, ο Νοέμβρης είναι λίγο πιο ιδιαίτερος. Ποια είναι τα κοινά τους χαρακτηριστικά;

Το ζώδιό τους είναι Σκορπιός ή Τοξότης

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου είναι Σκορπίοι στο ζώδιο. Χαρακτηριστικό τους είναι η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από τις 23 μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου είναι Τοξότες τους οποίους χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα και η αισιοδοξία.

Η τυχερή τους πέτρα είναι το τοπάζι

Το τοπάζι είναι ένας από τους πιο γνωστούς πολύτιμους λίθους, γνωστός από την αρχαιότητα. Ονομάζεται και λίθος της αγάπης και χαρακτηριστική είναι η κίτρινη απόχρωσή του.

Τα λουλούδια τους είναι τα χρυσάνθεμα

Τα χρυσάνθεμα συμβολίζουν την πίστη και την ειλικρίνεια. Είναι ένα φθινοπωρινό λουλούδι για αυτό και θεωρείται το άνθος όσον έχουν γενέθλια τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου.

https://www.instagram.com/p/CkaNQiNqNpV

Αγαπούν και διαπρέπουν στον αθλητισμό

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε συγκεκριμένο δείγμα παιδιών, τα παιδιά που έχουν είχαν γεννηθεί τον Νοέμβρη είχαν καλύτερες επιδόσεις σε αθλήματα σε σχέση με εκείνα που είχαν γεννηθεί οποιονδήποτε άλλο μήνα του έτους. Μάλιστα σε τεστ αντοχής, αναπνοής και φυσικής κατάστασης διέπρεψαν αφήνοντας πίσω τους τα παιδιά του Οκτωβρίου, τα οποία επίσης θεωρούνται να έχουν κλίση στον αθλητισμό.

Είναι πιο πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες

Σσύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης, τα αγόρια που γεννιούνται από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν αριστερόχειρες. Στην έρευνα συμμετείχαν 13.000 ενήλικες εκ των οποίων το 7,5% ήταν γυναίκες αριστερόχειρες και το 8,8% άντρες. Οι ερευνητές μελέτησαν τις ημερομηνίες γέννησης των αντρών και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών ήταν οι άντρες που είχαν γεννηθεί μεταξύ Halloween και Πρωτοχρονιάς.

Έχουν τον ίδια μήνα γενέθλια με τον Mickey Mouse

Ο αγαπημένος Mickey Mouse έχει και αυτός γενέθλια τον Νοέμβρη και φέτος γίνεται 94 ετών. Άλλοι celebrities που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβρη είναι ο Leonardo DiCaprio, o Ryan Gosling, η Ελένη Ράντου και ο Κώστας Μπακογιάννης.

https://www.instagram.com/p/Cjf-9hTvh_c

Έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα

Έχουν μειωμένες πιθανότητες για εμφάνιση παθήσεων που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται στην αυξημένη πρόσληψη της βιταμίνης D από τη μητέρα μαμά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Κοιμούνται πιο νωρίς

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι, κοιμούνται πιο αργά. Αντιθέτως τα παιδιά του φθινοπώρου κοιμούνται νωρίς και με ευκολία.

*Με πληροφορίες από happiestday.com, mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved