Ό,τι πιο γλυκό - Φωτογραφίες με μικροσκοπικά πατουσάκια νεογέννητων

Δύο φωτογράφοι απαθανατίζουν τις πατούσες των νεογέννητων.

Ό,τι πιο γλυκό - Φωτογραφίες με μικροσκοπικά πατουσάκια νεογέννητων
Instagram / fotografie_eweliny

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν επαγγελματίες φωτογράφοι στα social media και το διαδίκτυο ξεχωρίζουν αυτές με τις μικροσκοπικές πατούσες μωρών.

Οι φωτογραφίες της Έβελιν - Αυθόρμητες και υπέροχες

Η Έβελιν είναι μαμά δύο παιδιών και επαγγελματίες φωτογράφος. Οι φωτογραφίες της χαρακτηρίζονται για τον μινιμαλισμό και την απλότητά τους. Μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα και οι περισσότερες είναι τραβηγμένες στα σπίτια των οικογενειών και όχι σε κάποιο στούντιο με φαντασμαγορικά σκηνικά και props.

Την ίδια αισθητική ακολουθούν και οι φωτογραφίες με τις πατούσες νεογέννητων. Πάρτε μία γεύση στην gallery που ακολουθεί.

Στιγμιότυπα τοκετού από την Monet Nicole

Για την Monet Nicole ο τοκετός είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα. Αυτό ένιωσε κι εκείνη όταν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της και από τότε αποφάσισε να κάνει το χόμπι της, τη φωτογραφία, επάγγελμα και να απαθανατίζει τα μοναδκά στιγμιότυπα του τοκετού.

Ως μαία και φωτογράφος παρευρίσκεται σε όλα τα στάδια του τοκετού και οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την αγωνία, την ανυπομονησία, την επιμονή, την χαρά, τη δύναμη.

Ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί μία υπέροχη gallery με χιλιάδες φωτογραφίες γέννας και ανάμεσα σε αυτές και μερικές με τα ζαρωμένα και μικροσκοπικά πατουσάκια μωρών.

Δείτε τις παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved