Ιδιαίτερες φωτογραφίες μωρών από τα πρώτα τους γενέθλια

Η Amanda Dam φωτογραφίζει μωρά με αφορμή τα πρώτα τους γενέθλια και οι φωτογραφίες της είναι απλά απολαυστικές.

Ιδιαίτερες φωτογραφίες μωρών από τα πρώτα τους γενέθλια
Instagram / amandadamsphotography

Η Amanda Dam είναι φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις νεογέννητων, μωρών, νέων μαμάδων και οικογενειών. Η εμπειρία της μετρά πάνω από 15 χρόνια και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δουλειά της.

Η ίδια είναι και μητέρα δύο παιδιών και όπως αναφέρει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα, η μητρότητα την έκανε να αγαπήσει τη δουλειά της ακόμα περισσότερο:

«To να φωτογραφίζω μωρά ήταν το πάθος μου, αλλά αφού έκανα το πρώτο μου παιδί, άρχισε να αγαπώ τη δουλειά μου ακόμα περισσότερο. Πλέον, ως μαμά, καταλαβαίνω πόσο πολύτιμες είναι αυτές οι αναμνήσεις και πόσο σημαντικό είναι να τις έχουμε».

Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες στο στούντιο και φαίνεται ότι για την κάθε μία έχει προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

«Οι φωτογραφίες ου δεν έχουν να κάνουν με την τέλεια εστίαση, την τέλεια γωνία ή τον κατάλληλο φωτισμό. Έχουν να κάνουν με τη στιγμή, τη σχέση, την αγάπη. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω όμορφες αναμνήσεις για τις οικογένειες που θα κρατήσουν για πολλές γενιές ακόμα» αναφέρει η Amanda.

https://www.instagram.com/p/CYUV-DtP6KP

Μωράκια φωτογραφίζονται για τα πρώτα τους γενέθλια

Εκτός από τη φωτογράφιση νεογέννητων, τα τελευταία χρόνια trend είναι και η επαγγελματική φωτογράφιση με αφορμή ακόμα μία περίσταση, τα πρώτα γενέθλια του μωρού.

Η Amanda έχει κάνει αρκετές τέτοιες φωτογραφίσεις και στο προφίλ της στο Instagram έχει δημοσιεύσει κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει. Μωρά φοράνε τα καλά τους και φωτογραφίζονται δίπλα στην τούρτα τους και σε υπέροχα σκηνικά.

Δείτε αυτές που εμείς ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved