Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες μωρών κάτω από το νερό

Μωρά κολυμπούν και φωτογραφίζονται κάτω από το νερό.

Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες μωρών κάτω από το νερό
Instagram / becky_kagan_schott

Τα μωρά νιώθουν άνετα μέσα στο νερό, καθώς θυμίζει αρκετά το περιβάλλον μέσα στον αμνιακό σάκο. Αυτό άλλωστε είναι μεταξύ άλλων, ένα από τα πλεονεκτήματα του τοκετού στο νερό.

Το baby swimming είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη γυμναστικής για μωρά και όχι άδικα. Είναι διασκεδαστικό και τα οφέλη για το μωρό είναι πολλά και σχετίζονται τόσο με την σωματική όσο και με τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Baby Swimming: Τα οφέλη για την ανάπτυξη του μωρού

Η βρεφική κολύμβηση ή αλλιώς το baby swimming επιδρά θετικά στην κινητική και μυϊκή ανάπτυξη του βρέφους. Το βοηθά να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες, ενισχύει τη σωματική του διάπλαση, την αντοχή και τη δύναμή του.

Το baby swimming έχει σημαντικά επίσης οφέλη και στην ψυχολογία του παιδιού. Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το νερό, ενώ οι κινήσεις μέσα στο νερό το βοηθάει να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

Πότε μπορούν να ξεκινήσουν τα μωρά baby swimming;

Τα μωρά μπορούν να ξεκινήσουν το baby swimming ήδη από την ηλικία των τριών μηνών και μπορούν να το συνεχίζουν μέχρι και τα τρία έτη. Στα μαθήματα συμμετέχουν και οι γονείς και γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες με εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Υπέροχες φωτογραφίες μωρών κάτω από το νερό

Το baby swimming και το τρόπος με τον οποίο τα μωρά απολαμβάνουν τη βρεφική κολύμβηση έχουν εμπνεύσει φωτογράφους οι οποίοι απαθανατίζουν χαριτωμένα μωρά κάτω από το νερό. Στο Instagram, το hashtag #babyunderwater έχει πάνω από 1.000 φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει είτε γονείς, είτε επαγγελματίες φωτογράφοι.

Μωράκια κάθε ηλικίας κάνουν βουτιές και ποζάρουν στον φακό με μαγιό και σκουφάκια. Άλλα είναι μόνα τους και άλλα με τους γονείς ή τους εκπαιδευτές τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved