Baby swimming: Η γυμναστική που επιλέγουν οι διάσημοι για τα μωρά τους

Baby swimming για τα μωρά διασήμων! 

 

Baby swimming: Η γυμναστική που επιλέγουν οι διάσημοι για τα μωρά τους

Το baby swimming ή αλλιώς η βρεφική κολύμβηση όπως λέγεται στα ελληνικά έχει αποδεδειγμένα αρκετά οφέλη για τα παιδιά, για αυτό και είναι μία δραστηριότητα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το κολύμπι από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία αναπτύσσουν την αντιληπτική τους ικανότητα και κοιμούνται καλύτερα. Πέρα από αυτό όμως, η βρεφική κολύμβηση επιδρά θετικά στη μυϊκή και κινητική τους ανάπτυξη, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμή τους και φυσικά τα βοηθά να χαλαρώσουν και να ηρεμούν.

Τα μωρά μπορούν να ξεκινήσουν το baby swimming ήδη από την ηλικία των τριών μηνών και μπορούν να συνεχίσουν μέχρι και να φτάσουν τριών ετών. Όσο για το που γίνεται η βρεφική κολύμβηση, τα βρέφη μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια μέσα και κάτω από το νερό σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για βρέφη, παρουσία γονέων και προπονητών που εξειδικεύονται στην κολύμβηση για μωρά.

Τα μαθήματα κολύμβησης για μωρά περιλαμβάνουν επίσης γονείς. Αυτό σημαίνει ότι ένα μωρό μαθαίνει με την υποστήριξη ενός γονέα και λαμβάνει επαίνους τόσο από τον γονέα, όσο και από τον εκπαιδευτή καθώς κατακτά νέες δεξιότητες. Όλη αυτή η υποστήριξη είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή του.

Τέλος, η κολύμβηση ενισχύει την ευλυγισία και την ισορροπία του σώματος.

Ποιες Eλληνίδες celebrities επέλεξαν να πάνε τα μικρά τους για βουτιές;

Το baby swimming φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους γονείς.

Νάντια Μπουλέ

Η Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έγινε μαμά για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλη.

Μία φωτογραφία από την πισίνα δημοσίευσε και η Νάντια Μπουλέ σε Instagram Story, στην οποία γράφει:

«Επιστροφή στο baby swimming! Ετοιμαζόμαστε για μακροβούτια το καλοκαίρι»

mpoule

Αν και ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις με την κόρη της δεν είναι πολλές και ακόμα και όταν δημοσιεύει κάποια φωτογραφία της μικρούλας, φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η Νάντια Μπουλέ δεν ήταν όμως η μόνη που πήγε για μπάνιο με την κόρη της.

Χριστίνα Μπόμπα

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα δραστήριο και επιδιώκει να τροφοδοτεί με πολλά ερεθίσματα και όμορφες εικόνες τις μονάκριβες κόρες του.

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξαν το κολύμπι για τις κόρες τους και πρόσφατα δημοσίευσαν φωτογραφίες με τις δίδυμες δίπλα στην πισίνα.Οι περήφανοι γονείς βούτηξαν στην πισίνα με τα μωράκια τους που απόλαυσαν την επαφή με το νερό και ευχάριστες δραστηριότητες.

https://www.instagram.com/p/CbznV_ps6V9

H ευτυχισμένη μανούλα σχολίασε στη φωτογραφία της "Οικογενειακές βουτιές".

Βασιλική Μιλλούση

Οι δύο κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Η σπουδαία αθλήτρια δημοσίευσε μια φωτογραφία που πήγε όλη η οικογένεια για μπανάκι. Στη φωτογραφία σχολίασε: "@chrismpo @sakiswp σας πάμε και μια κόντρα αν θέλετε"

https://www.instagram.com/p/Cbzw9ckNLNI

Η πρόκληση έγινε δεκτή από την οικογένεια Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία "Τα μεγάλα πνεύματα! Όλοι μαζί μπάνιο σήμερα". Ενώ, ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε στη Βασιλική "Χαχαχα, μέσα για την κόντρα!!"

Δείτε ποιοι άλλοι γονείς της ελληνικής showbiz επιλέγουν το baby swimming για τα παιδάκια τους στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved