Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά στην αγκαλιά των μαμάδων τους

Οι μίνιμαλ φωτογραφίες νεογέννητων της Έβελιν είναι πραγματικά υπέροχες.

Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά στην αγκαλιά των μαμάδων τους
Instagram / fotografie_eweliny

Η ΈΒελιν είναι μητέρα δύο παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων και οι φωτογραφίες της χαρακτηρίζονται από τον μινιμαλισμό και τη φυσικότητα.

Η φωτογράφος αναφέρει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα:

«Θέλω να απαθανατίζω στιγμιότυπα προσωπικά, γεμάτα συναισθήματα, συγκινήσεις. Αυτό είναι που αγγίζει την ψυχή μου». Τα παιδιά της, όπως λέει, είναι για εκείνη η κινητήριος δύναμή της, η έμπνευσή της και ήταν ο λόγος που ξεκίνησε χρόνια πριν να ασχολείται με τη φωτογράφιση νεογέννητων.

Φωτογραφίες νεογέννητων στην αγκαλιά των μαμάδων τους

Η Έβελιν σε αντίθεση με άλλους φωτογράφους νεογέννητων δεν φωτογραφίζει τα μωρά σε στούντιο, ούτε χρησιμοποιεί ιδιαίτερα props ή outfits. Αντίθετα, προτιμά τον φυσικό φωτισμό, τα μωρά φοράνε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και οι φωτογραφίσεις γίνονται στο περιβάλλον σπιτιού ή στο μαιευτήριο για να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές.

https://www.instagram.com/p/CbqILAksaox

Η ΈΒελιν αναρτά πολλές από τις φωτογραφίες της στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος έχει μέχρι σήμερα πάνω από 27 χιλιάδες ακολούθους. Οι δημοσιεύσεις της ξεπερνούν τις 1.000 και η κάθε μία συγκεντρώνει εκατοντάδες likes.

Από αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι φωτογραφίες νεογέννητων στην αγκαλιά των μαμάδων τους και οι οποίες είναι τραβηγμένες τις πρώτες 48 ώρες μετά τον τοκετό.

Η Έβελιν σε αντίθεση με άλλους φωτογράφους νεογέννητων δεν φωτογραφίζει τα μωρά σε στούντιο, ούτε χρησιμοποιεί ιδιαίτερα props ή outfits. Αντίθετα, προτιμά τον φυσικό φωτισμό, τα μωρά φοράνε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και οι φωτογραφίσεις γίνονται σε φυσικό περιβάλλον.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που επιλέξαμε στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved