Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά στην αγκαλιά των μαμάδων τους

Οι μίνιμαλ φωτογραφίες νεογέννητων της Έβελιν είναι πραγματικά υπέροχες.

Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά στην αγκαλιά των μαμάδων τους
Instagram / fotografie_eweliny

Η ΈΒελιν είναι μητέρα δύο παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων και οι φωτογραφίες της χαρακτηρίζονται από τον μινιμαλισμό και τη φυσικότητα.

Η φωτογράφος αναφέρει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα:

«Θέλω να απαθανατίζω στιγμιότυπα προσωπικά, γεμάτα συναισθήματα, συγκινήσεις. Αυτό είναι που αγγίζει την ψυχή μου». Τα παιδιά της, όπως λέει, είναι για εκείνη η κινητήριος δύναμή της, η έμπνευσή της και ήταν ο λόγος που ξεκίνησε χρόνια πριν να ασχολείται με τη φωτογράφιση νεογέννητων.

Φωτογραφίες νεογέννητων στην αγκαλιά των μαμάδων τους

Η Έβελιν σε αντίθεση με άλλους φωτογράφους νεογέννητων δεν φωτογραφίζει τα μωρά σε στούντιο, ούτε χρησιμοποιεί ιδιαίτερα props ή outfits. Αντίθετα, προτιμά τον φυσικό φωτισμό, τα μωρά φοράνε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και οι φωτογραφίσεις γίνονται στο περιβάλλον σπιτιού ή στο μαιευτήριο για να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές.

https://www.instagram.com/p/CbqILAksaox

Η ΈΒελιν αναρτά πολλές από τις φωτογραφίες της στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος έχει μέχρι σήμερα πάνω από 27 χιλιάδες ακολούθους. Οι δημοσιεύσεις της ξεπερνούν τις 1.000 και η κάθε μία συγκεντρώνει εκατοντάδες likes.

Από αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι φωτογραφίες νεογέννητων στην αγκαλιά των μαμάδων τους και οι οποίες είναι τραβηγμένες τις πρώτες 48 ώρες μετά τον τοκετό.

Η Έβελιν σε αντίθεση με άλλους φωτογράφους νεογέννητων δεν φωτογραφίζει τα μωρά σε στούντιο, ούτε χρησιμοποιεί ιδιαίτερα props ή outfits. Αντίθετα, προτιμά τον φυσικό φωτισμό, τα μωρά φοράνε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα και οι φωτογραφίσεις γίνονται σε φυσικό περιβάλλον.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που επιλέξαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved