Φωτογραφίες τοκετού: Βραβευμένη φωτογράφος απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές της γέννας

Οι φωτογραφίες της Carlene Foerster αποτυπώνουν τις ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού.

Φωτογραφίες τοκετού: Βραβευμένη φωτογράφος απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές της γέννας
Instagram / charlene_foerster_fotografie

Η Charlene Foerster είναι μητέρα ενός αγοριού και μία καταξιωμένη φωτογράφος τοκετού με πολλά χρόνια εμπειρίας και πολλές βραβευμένες φωτογραφίες. Η κάθε φωτογραφία είναι για εκείνη ένας καμβάς στον οποίο εκφράζει τα συναισθήματά της. Όσο για τον τοκετό, το θεωρεί το πιο σπουδαίο και ιδιαίτερο γεγονός, μια εμπειρία που την περιγράφει ως ισχυρή, θαρραλέα, ευάλωτη, ευγενική, ισχυρή, ειρηνική, δυνατή ή ακόμα και άγρια, σίγουρα πάντως η διαφορετική και ξεχωριστή για την κάθε γυναίκα.

H φωτογραφία της Charlene Foerster που ξεχώρισε

Οι φωτογραφίες της Charlene έχουν ξεχωρίσει ακριβώς γιατί αποτυπώνουν τα στιγμιότυπα του τοκετού όπως είναι, χωρίς να ωραιοποιεί καταστάσεις. Είναι φωτογραφίες αληθινές για αυτό και είναι συγκλονιστικές.

Μία από τις φωτογραφίες της ξεχώρισε και αναδείχθηκε από τις καλύτερες φωτογραφίες τοκετού για το 2021. Η φωτογραφία αυτή αποτυπώνει τη στιγμή που το μωρό γεννιέται με φυσιολογικό τοκετό και βγαίνει από τον κόλπο της γυναίκας.

nikitiries-fotografies-gennisis-2021-3.jpg

Η ανάδειξη έγινε από τη Διεθνή Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων Τοκετού. Σε αυτόν τον διαγωνισμό νικήτρια φωτογραφία ήταν αυτή της Anne Lucy από τη Βραζιλία με τίτλο "Η πιο σημαντική αγάπη στον κόσμο". Μία μαμά έχει μόλις φέρει στον κόσμο το παιδί της και το παίρνει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της κλαίγοντας από χαρά και συγκίνηση.

nikitiries fotografies gennisis 2021 2

Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες τοκετού της Charlene Foerster

H Charlene Foerster δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram. Ο λογαριασμός της δεν είναι ανοιχτός πολύ καιρό και μέχρι στιγμής έχει μόλις λίγο περισσότερες από 70 φωτογραφίες, όλες υπέροχες και μοναδικές.

Η φωτογράφος έχει παρευρεθεί στις γέννες δεκάδων γυναικών και απαθανατίζει τα διαφορετικά στάδια του τοκετού, την αναμονή, την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα. Επίσης, φωτογραφίζει έγκυες λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το μωρό τους, συνήθως στη φύση σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό.

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι φυσικά εκείνες με νεογέννητα και εμείς έχουμε συγκεντρώσει στην gallery που ακολουθεί μερικές από τις αγαπημένες μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved