#SummerNewborns: Tα νεογέννητα του καλοκαιριού είναι αξιολάτρευτα

#SummerNewborns: Τα νεογέννητα μωράκια του Instagram - Υπέροχες φώτο

#SummerNewborns: Tα νεογέννητα του καλοκαιριού είναι αξιολάτρευτα
Photo by @leahrhiannephotography on Instagram.

Το καλοκαίρι για πολλούς είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν το έχουμε συνδέσει με την ξεγνοιασιά, την ανεμελιά και τις όμορφες στιγμές σε βόλτες και παραλίες;

Η θερμοκρασία έχει ανέβει, οι μέρες έχουν μεγαλώσει και ήδη έχουμε απολαύσει τα πρώτα μπάνια και τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις. Με αφορμή λοιπόν την καλοκαιρινή διάθεση που ήδη διακατέχει πολλούς, σήμερα μοιραζόμαστε μαζί άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες με νεογέννητα ζουζούνια.

Νεογέννητα στο απόλυτο #summermood ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και μας χαρίζουν μοναδικά στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/BWfCqeQBbQ-

Τα νεογέννητα συχνά κλέβουν την παράσταση και κατά καιρούς τα έχουμε δει να πρωταγωνιστούν σε απίθανες φωτογραφίσεις και viral βίντεο.

Αυτοί φυσικά που τραβάνε τις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο είναι οι ίδιοι οι γονείς και τα τελευταία χρόνια, τα social media είναι η ευκαιρία για να μπορούμε όλοι να απολαύσουμε τα στιγμιότυπα που έχουν απαθανατίσει.

Αυτά τα καλοκαιρινά μωράκια είναι σίγουρα ό,τι πιο γλυκό θα βρείτε στο Instagram αυτή την περίοδο. Λιάζονται, κοιμούνται, ποζάρουν, και όλα αυτά τα κάνουν με τέτοια χάρη, που δεν μπορείς παρά να τα κοιτάς και να λιώνεις.

Αν έχετε παιδιά που γεννήσατε το καλοκαίρι, καλωσορίσατε στο κλαμπ, των μαμάδων που έχουν καλοκαιρινά παιδάκια!

Η εποχή που γεννιούνται τα παιδιά επηρεάζει πολύ την υγεία τους και την προσωπικότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CCqSOWWq62t

Δείτε τι έχουν ανακαλύψει οι ερευνητές για τα καλοκαιρινά νεογέννητα όλα αυτά τα χρόνια

Fun facts για τα νεογέννητα του καλοκαιριού:

  • Αθλούνται λιγότερο
  • Έχουν λιγότερο άγχος
  • Είναι εξυπνότερα... αν είναι κορίτσια
  • Είναι πιο ατίθασα και πιο αντιδραστικά

Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα μωράκι γεννιέται καλοκαίρι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βγει έξω πιο πολλές βόλτες από ό,τι ένα παιδάκι που γεννιέται τον χειμώνα. Και η ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει θετικά την ανάπτυξη, τον μεταβολισμό και την ψυχοσύνθεσή του!

Εμείς νομίζουμε ότι παίζει ρόλο και η ψυχολογία της μαμάς. Αν, λοιπόν, είστε και εσείς αισιόδοξη και φωτεινός άνθρωπος, σίγουρα το ίδιο θα το μεταδώσετε και στο μωράκι σας!

https://www.instagram.com/p/CD1ry87Fn3U

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας #summerNewborns, δείτε τα αξιαγάπητα νεογέννητα στην πιο γλυκιά gallery που έχει ποτέ δημιουργηθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved