Μαμά απαθανατίζει την καθημερινότητα με τα τρίδυμα μωρά της

Οι φωτογραφίες αυτές των τριδύμων είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Μαμά απαθανατίζει την καθημερινότητα με τα τρίδυμα μωρά της
Instagram / drielingmama.julia

Οι γεννήσεις τριδύμων είναι λιγότερο συχνές από τις γεννήσεις διδύμων. Σύμφωνα με στατιστικά δεδομένα, οι πιθανότητες τρίδυμης κύησης είναι περίπου 1 στις 1000, ποσοστό ωστόσο που έχει αυξηθεί τις τελευταίες δεκαετίες λόγω των μεθόδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Έρευνα στην Αμερική το 2011 έδειξε ότι το 35% των γεννήσεων διδύμων και το 78% των γεννήσεων τριδύμων οφείλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ όταν η σύλληψη γίνεται με φυσικό τρόπο οι πιθανότητες σύλληψης σε αυτήν την περίπτωση κυμαίνονται 1 στις 6.400.

Μαμά φωτογραφίζει τα τρίδυμα μωρά της

Η Julia έφερε στον κόσμο τις τρίδυμες κόρες της τον περασμένο Σεπτέμβρη και την πρώτη τους φωτογραφία δημοσίευσε λίγο μετά τον τοκετό.


https://www.instagram.com/p/CUZHcJPD2oF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι μικρές Saar, η Maud και η Liv μοιάζουν σαν τρεις σταγόνες νερό, ενώ και οι τρείς έχουν κληρονομήσει τα κόκκινα μαλλιά της μαμάς τους. H Julia δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες τους στο Instagram και μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τρία μωρά στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CZr-wt0rILH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 40 χιλιάδες και η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes.Τα κοριτσάκι φοράνε συχνά τα ίδια ρούχα και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με νάζι και χαμόγελο. Όσο μεγαλώνουν δε, τόσο πιο εκφραστικές και επικοινωνιακές γίνονται.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Julia στο Insatgram της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved