Επτά πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά του Φεβρουαρίου (εικόνες)

  • Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Φλεβάρη;
  • Ποια τα κοινά τους χαρακτηριστικά;
Επτά πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά του Φεβρουαρίου (εικόνες)
Unsplash.com / S&B Vonlanthen

Ο Φεβρουάριος είναι ο δεύτερος μήνας του έτους και ο μικρότερος σε διάρκεια σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους μίας και έχει 28 ή 29 μέρες. Είναι επίσης ο μήνας που αποχαιρετάμε τον βαρύ χειμώνα και από τον επόμενο, η μέρα μεγαλώνει πιο αισθητά και το περιβάλλον γύρω μας «μυρίζει» άνοιξη.

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριου έχουν ορισμένα κοινά, από το ζώδιο και την τυχερή τους πέτρα, μέχρι χαρακτηριστικά της προσωπικότητά τους, όπως είναι η ψυχραιμία και η ισχυρή θέληση. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Το ζώδιό τους είναι Υδροχόος ή Ιχθύς

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και πριν τις 19 Φεβρουαρίου είναι Υδροχόοι, ένα ζώδιο που έχει συσχετιστεί με την εξωστρέφεια και την ανεξαρτησία. Το παιδί Υδροχόος λατρεύει την περιπέτεια, τον διάλογο και είναι ένας μικρός επαναστάτης.

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά τις 19 Φεβρουαρίου είναι Ιχθύες. Το παιδί Ιχθύς έχει ορισμένα κόντρα χαρακτηριστικά από το παιδί Υδροχόο: είναι συναισθηματικό, εσωστρεφές, ονειροπόλο. Παράλληλα όμως είναι γενναιόδωρο, ευγενικό και καλοπροαίρετο.

Η τυχερή τους πέτρα είναι ο αμέθυστος

Μία ιδιαίτερη πέτρα σε λιλά χρώμα η οποία συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη και σύμφωνα, μάλιστα, με κάποιους έχει προστατευτικές ιδιότητες.

Το λουλούδι τους είναι η βιολέτα

Μπορεί λόγω Αγίου Βαλεντίνου να έχουμε συνηθίσει τον Φεβρουάριου να μας κατακλύζουν τριαντάφυλλα και άλλα ροζ και κόκκινα λουλούδια, για τα παιδιά όμως που έχουν γενέθλια αυτόν τον μήνα, το τυχερό τους λουλούδι είναι η βιολέτα. Η βιολέτα συμβολίζει την αρετή, τη σεμνότητα και την πίστη.

Δείτε ακόμα περισσότερεα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο στην gallery που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από happiestbaby.com, parenting.firstcy.com, Harvard Library, The Atlantic, Life Daily

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved