Τα παιδιά του Φεβρουαρίου: Έξι ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Ποια κοινά χαρακτηριστικά έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον δεύτερο μήνα του χρόνου;

Τα παιδιά του Φεβρουαρίου: Έξι ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Ο Φεβρουάριος είναι ο δεύτερος μήνας του χρόνου. Έχουμε πια αφήσει πίσω μας τις γιορτές και έχουμε επανέλθει πλήρως στην καθημερινή μας ρουτίνα. Ως γνωστόν, αυτό που κάνει τον δεύτερο μήνα του έτους τόσο ιδιαίτερο, είναι ότι είναι "κουτσός", δηλαδή δεν έχει 30 ή 31 ημέρες όπως οι υπόλοιποι, αλλά 28 ή 29 αναλόγως τη χρονιά.

Εάν γεννάτε αυτόν τον μήνα ή έχετε ήδη ένα παιδί που έχει γενέθλια τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα παιδιά του Φεβρουαρίου έχουν κάποια κοινά. Τα βιώματα, οι εμπειρίες και τα γονίδια είναι φυσικά αυτά που καθορίζουν τον χαρακτήρα ενός παιδιού, αρκετοί όμως είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι στη διαμόρφωση της προσωπικότητας επηρεάζουν και ο μήνας ή η εποχή γέννησης.

Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα, τουλάχιστον σύμφωνα με το parenting.firstcry.com;

Είναι ειλικρινή
Η ειλικρίνεια είναι αρετή και είναι ένα χαρακτηριστικό που κάθε γονιός θα ήθελε να έχει το παιδί του. Τα παιδιά του Φεβρουαρίου χαρακτηρίζονται από την ειλικρίνεια και την ευθύτητά τους και αυτό είναι ευδιάκριτο ήδη από την μικρή τους ηλικία.

Είναι ευαίσθητα
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα είναι ευγενικά, ευαίσθητα και έχουν αδυναμία στην οικογένεια και τους φίλους τους. Μπαίνουν εύκολα στη θέση του άλλου και η συμπόνια είναι ένα συναίσθημα που γνωρίζουν καλά.

Έχουν καλλιτεχνική φλέβα
Μπορεί η κλίση σε κάποια τέχνη να θεωρείται κληρονομική, έρευνες όμως έχουν δείξει ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τους δύο πρώτους τους μήνες τείνουν να έχουν λαμπρό επαγγελματικό μέλλον στον τομέα των τεχνών.

Δείτε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved