H πρώτη φωτογραφία του μωρού – Yπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ

  • Οι στιγμές του τοκετού μέσα από φωτογραφίες
  • Μωρά ποζάρουν τον φωτογραφικό φακό δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους
H πρώτη φωτογραφία του μωρού – Yπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ
Instagram / alessandracorveloni

Για όλους τους γονείς, η μέρα που γεννήθηκαν τα παιδιά τους είναι η πιο ευτυχισμένη, η πιο ξεχωριστή. Ο τοκετός είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία με όποιον τρόπο και εάν γίνεται και πολλοί είναι οι γονείς που αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους να απαθανατίσουν την κάθε στιγμή.

Η Alessandra Corveloni είναι επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίες τοκετού. Η ίδια είναι μητέρα δύο κοριτσιών και η μητρότητα την ενέπνευσε για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις φωτογραφίσεις γέννας. Από το 2015 μέχρι και ήμερα έχει απαθανατίσει τις πολύ ξεχωριστές αυτές στιγμές εκατοντάδων ζευγαριών και στόχος της, όπως αναφέρει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα, είναι να καταγράψει λεπτομερώς μέσα από τις φωτογραφίες της την ουσία και τα συναισθήματα που κρύβουν οι στιγμές του τοκετού.

Η Alessandra φωτογραφίσει τις νέες μητέρες στα μαιευτήρια ή και στο σπίτι. Πολλές από τις φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες, αυτό ωστόσο που τις κάνει να ξεχωρίζουν είναι το κάθε στιγμιότυπο που αποτυπώνουν. Η φωτογράφος είναι δίπλα στη λεχώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού, είτε αυτός είναι φυσιολογικός, είτε με καισαρική και με την φωτογραφική της μηχανή απαθανατίζει στιγμές από όλα τα στάδια τοκετού.


https://www.instagram.com/p/CWMh03CJvHD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μωρά ποζάρουν στον φακό δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους

Τη δική τους ομορφιά έχουν οι πρώτες φωτογραφίες των νεογέννητων. Αμέσως μετά τον τοκετό και αφού η μαμά το κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της, τα μωρό εξετάζεται από τους ειδικούς και καθαρίζεται. Τότε, η Alessandra τα φωτογραφίζει πότε με ρουχαλάκια και πότε τελείως γυμνά. Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες νεογέννητων και στην gallery που ακολουθεί, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις πιο πρόσφατες που έχει δημοσιεύει η φωτογράφος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved