Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου: 5+1 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Τι το ξεχωριστό έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη;

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου: 5+1 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους
Instagram @andrycabrita

Το κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα ήδη από τη βρεφική του ακόμα ηλικία. Τα γονίδια, τα βιώματα και οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που καθορίζουν τον χαρακτήρα του μεγαλώνοντας.

Κάποιοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού παίζουν και η εποχή και ο μήνας που έχει γεννηθεί.

Ο Σεπτέμβρης είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου και είναι ένας μήνας ιδιαίτερος καθώς για πολλούς σηματοδοτεί μία νέα αρχή. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού που έχει γεννηθεί τον Σεπτέμβρη;

Διαπρέπουν στον αθλητισμό
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη έχουν καλύτερες επιδόσεις στα αθλήματα, σε σχέση με παιδιά που έχουν γεννηθεί οποιονδήποτε άλλο μήνα. Επίσης παλαιότερες έρευνες, έχουν συσχετίσει τις καλές επιδόσεις στον αθλητισμό με την πρόσληψη βιταμίνης D της μέλλουσας μαμά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, δηλαδή το καλοκαίρι.

Έχουν καλές σχολικές επιδόσεις
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον ένατο μήνα του έτους, είναι λάτρεις της τάξης και της οργάνωσης. Στο σχολείο είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και συνήθως είναι από τους καλύτερους μαθητές στην τάξη.

Δείτε τα υπόλοιπα τέσσερα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: Mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved