Μωράκι θέλει να κάνει την ίδια άσκηση με τη μαμά του και τα καταφέρνει

Στηρίζεται με τα χεράκια του και κάνει την άσκηση plank όπως η μαμά του.

Έχουμε δει πολλές φορές στο διαδίκτυο, βίντεο με μωράκια που θέλουν να κάνουν τις ίδιες ασκήσεις με τους γονείς τους καθώς αθλούνται.

Προσπαθούν να σηκώσουν το πόδι, να στηριχτούν στα χέρια, ακόμα και το κεφαλάκι τους χρησιμοποιούν προκειμένου να τα καταφέρουν.

Στο βίντεο που θα δείτε, μια μαμά γυμνάζεται έχοντας δίπλα το μωρό της. Η ίδια κάνει σανίδα ( plank), μια άσκηση απλή φαινομενικά αλλά η οποία απαιτεί καλή ισορροπία και δύναμη στα χέρια. Θεωρείται μια άσκηση που ενδυναμώνει όλο το σώμα αν εκτελείται σωστά.

Το μωρό λοιπόν βλέποντας τη μαμά του, τη μιμείται. Στηρίζεται στα χέρια και τα πόδια χωρίς να χάσει την ισορροπία του στα δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο.

Γυμναστική με μωρό

Για μία νέα μαμά, η γυμναστική μπορεί να φαντάζει πολυτέλεια, δεν είναι όμως . Ακόμα και στο σπίτι, μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά την ημέρα στον εαυτό σας και να κάνετε απλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη φόρμα σας και γιατί όχι, να χάσετε πιο γρήγορα τα κιλά μετά τον τοκετό, εφόσον το επιθυμείτε.

Επιπλέον, η γυμναστική μαζί με το μωρό είναι μία διασκεδαστική δραστηριότητα και για το ίδιο το βρέφος, το οποίο με τον τρόπο του συμμετέχει και αυτό στην όλη διαδικασία.

Αν θέλετε να το προσπαθήσετε μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα βίντεο της Nancy Taylor , όπως αυτό που θα δείτε εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved