Gwyneth Paltrow: Σε αυτή τη φωτογραφία με την κόρη της είναι ολόιδιες

Οι απόψεις διίστανται για αν και κατά πόσο μοιάζουν μεταξύ τους, όμως στη συγκεκριμένη φωτογραφία με βεβαιότητα λες ότι το κορίτσι είναι κόρη της διάσημης ηθοποιού.

Gwyneth Paltrow: Σε αυτή τη φωτογραφία με την κόρη της είναι ολόιδιες

Η κόρη της Gwyneth Paltrow, η Apple είναι 16 ετών και μοιάζει αρκετά στη μητέρα της.

Αυτό τουλάχιστον διαπιστώσαμε στην πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μητέρα και κόρη είναι ξαπλωμένες κοιτάζοντας το φακό έτοιμες για τη selfie.


https://www.instagram.com/p/CCyiidXDGLx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H διάσημη ηθοποιός δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της, της Apple και του 14χρονου Moses, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Chris Martin, του συγκροτήματος Coldplay.

Η κόρη της έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια, - είναι άλλωστε στην εφηβεία-, και ανεξάρτητα αν μοιάζει με τη μητέρα της ή όχι, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Μάλιστα, έγινε το κεντρικό πρόσωπο της ολοκαίνουριας συλλογής ρούχων που λάνσαρε η εταιρεία της μητέρας της, Goop.com όπου ρόλου φωτογράφου είχε ο νέος σύζυγός της Brad Falchuk.

Η κόρη της ηθοποιού ασχολείται με τη μουσική όπως και ο μπαμπάς της. Μάλιστα είχε κάνει μαζί του ένα ντουέτο τραγουδώντας σε μια εκδήλωση το τραγούδι της Ariana Grande «Just a Little Bit of Your Heart».



Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved