Διάσημη μαμά μας δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφία από τον τοκετό στο σπίτι (pics)

Με μία υπέροχη φωτογραφία από το παρελθόν, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του για όσα όλοι βιώνουμε αυτές τις μέρες με την πανδημία του κορονοϊού.

Διάσημη μαμά μας δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφία από τον τοκετό στο σπίτι (pics)

Το διάσημο μοντέλο είναι ένα από τα πιο γνωστά στον κόσμο. Τη δεκαετία του '80 και του '90 το πρόσωπό της φιγουράριζε στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας και μέχρι και σήμερα, η ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη.

Αδυναμία της μελαχρινής καλλονής, η οικογένειά της. Το 1998 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και επίσης μοντέλο Rande Gerber με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη.

Και τα δύο παιδιά έχουν ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών τους και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, θεωρούνται ήδη επιτυχημένα μοντέλα στο εξωτερικό. Η διάσημη μαμά είναι ενεργή στα social media και παρόλο που έχουμε να τη δούμε χρόνια στις πασαρέλες, αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές της καθημερινότητάς της με τα παιδιά της ή χωρίς.

Τις τελευταίες εβδομάδες, όλοι μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και το διάσημο μοντέλο με μία ανάρτησή της, μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις της για όσα ζούμε αλλά και μία φωτογραφία από τον τοκετό.

«Αυτή η περίοδος είναι μία πρόκληση για όλους μας, η καρδιά μου και η σκέψη όμως είναι κυρίως στις μέλλουσες μανούλες και τους συντρόφους τους. Καθώς το κρούσματα του Covid-19 ολοένα και αυξάνονται και τα μέτρα στα νοσοκομεία είναι ακόμα πιο αυστηρά, πολλές γυναίκες σκέφτονται το ενδεχόμενο να γεννήσουν σπίτι. Αύριο στις 12 μ.μ. θα μιλήσω live με την @ccmeyer και για τη δική μου εμπειρία τοκετού στο σπίτι. Κάθε ερώτηση, είναι ευπρόσδεκτη»

Ποια είναι η διάσημη μαμά; Ανακλύψτε την απάντηση στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved