Πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy & διάσημη μαμά έκανε την πιο αναπάντεχη αλλαγή στην εμφάνισή της!

H διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε το νέο της look με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy & διάσημη μαμά έκανε την πιο αναπάντεχη αλλαγή στην εμφάνισή της!

Τη γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από την επιτυχημένη σειρά Grey's Anatomy. Ήταν από τις ηθοποιούς που ξεχώρισαν ήδη από τον πρώτο κύκλο και η πενταετής παρουσία της στη σειρά, εκτόξευσαν την καριέρα της στα ύψη.

Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood.

To 2006 αρραβωνιάστηκε το έτερόν της ήμισυ της και λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Το 2009 ήρθε στη ζωή τους η μικρή Naleigh από τη Νότια Κορέα. Τον Απρίλιο του 2012, το ζευγάρι υιοθέτησε ένα ακόμη κοριτσάκι, τη μικρή Adalaide Marie Hope από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το 2016 ένα όνειρο της ηθοποιού έγινε πραγματικότητα. Στις 20 Δεκεμβρίου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της βιολογικό παιδί, τον μικρό Joshua Bishop και η οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε.

katherineheigl 36869662 392962337897390 6016099092533346304 n

Η όμορφη ηθοποιός λατρεύει τη φύση, τα ζώα και τις αγροτικές δουλειές. Μένει με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά σε ένα υπέροχο ράντσο και έχουν, όχι ένα, ούτε δύο αλλά σαράντα τέσσερα ζώα!

Η διάσημη μαμά είναι ενεργή στα social media μέσα από τα Instagram posts και stories της, μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτήν την περίοδο η ηθοποιός δουλεύει σκληρά για τις ανάγκες της νέας σειράς Firfly Lane, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα για τις ανάγκες του ρόλου από κατάξανθη έγινε... μελαχρινή! Την αλλαγή αυτήν στην εμφάνισή της αποκάλυψε με ένα Instagram post και ξάφνιασε τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ακόμη αναρωτιέστε για ποια επιτυχημένη ηθοποιό μιλάμε; Δείτε ποια είναι αλλά και τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved