Μαρίνα Ασλάνογλου: Γιόρτασε 4 χρόνια γάμου - Δείτε οικογενειακές φωτογραφίες

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Γιόρτασε 4 χρόνια γάμου - Δείτε οικογενειακές φωτογραφίες

Επέτειο γάμου είχε η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου γιορτάζοντας τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου με τον Δημοσθένη Πέππα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο παρουσία συγγενών και καλών φίλων. Κουμπάροι του ήταν η σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη και ο δικηγόρος Χρήστος Καραμανλής.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα του γάμου τους και η ηθοποιός χθες έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο : «Σαν σήμερα...Χρόνια μας πολλά αγάπη μου!!! Σε ευχαριστώ για το φως που γεμίζεις την ζωή μου❤️❤️❤️#4years #weddinganniversary#loveofmylife#myman#myotherhalf».


https://www.instagram.com/p/CB2mK3GJjuJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι εξωσωματικές και η γέννηση του γιου της

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον μοναχογιό της στις 14 Μαρτίου του 2018.


https://www.instagram.com/p/BgWF0XkHYsb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αργότερα αποκάλυψε η ίδια η εγκυμοσύνη της δεν ήταν καθόλου εύκολη. «Δεν είχα εύκολη εγκυμοσύνη, είχα αποκόλληση στον πέμπτο μήνα και χρειάστηκε να μείνω δύο μήνες στο κρεβάτι. Προσπάθησα να σκέφτομαι μόνο θετικά για το μωρό μου και άρχισα να φτιάχνω το δωμάτιό του!».

Όμως δεν ήταν οι μόνες δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς έχει μιλήσει για τις τρεις εξωσωματικές που έκανε μέχρι να γεννηθεί ο Κωνσταντίνος.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της τρίτης προσπάθειας φρόντισα να είμαι πολύ ψύχραιμη. Τα αποτελέσματα θα έβγαιναν το μεσημέρι της 14ης Ιουλίου του 2017, τη μέρα γενεθλίων του άντρα μου. Mέχρι τελευταία στιγμή αναρωτιόμασταν αν θα κάνουμε γενέθλια ή όχι. Είχε έρθει στο σπίτι και ο καλύτερός μου φίλος, ο Δημήτρης, για συμπαράσταση. Ο άντρας μου πήγαινε πάνω-κάτω. Κάποια στιγμή με έπιασε και μου είπε «Θέλω να είσαι προετοιμασμένη για όλα». Είχε προηγηθεί ένα άσχημο νέο, ένας πολύ καλός φίλος του Δήμου έφυγε εκείνη τη μέρα από τη ζωή. Μέσα μου σκέφτηκα πως «ήρθε μια κακή είδηση, θα ‘ρθει και μια καλή, δεν μπορεί!». Στις 3.15 χτύπησε τελικά το τηλέφωνο για τα αποτελέσματα και μου είπαν ότι «κυρία Ασλάνογλου, συγχαρητήρια, είστε έγκυος». Ο άντρας μου με τον φίλο μας άρχισαν να ουρλιάζουν από τη χαρά τους, εγώ κλείστηκα στο μπάνιο γιατί δεν άκουγα τι μου έλεγε ο γιατρός μου. «Μαρίνα, η κάθε μέρα που περνά από εδώ και πέρα είναι μια διαφορετική μέρα. Μέχρι να ξεπεράσουμε το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο, δεν θα θεωρείς τίποτα δεδομένο» μου είπε», είχε πει η ίδια στο People.

Πλέον ο γιος της είναι δύο ετών και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του.

Μερικές από τις οικογενειακές αναρτήσεις που έχει κάνει μπορείτε να τις δείτε στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved