Αντιγόνη Δρακουλάκη: Δείτε τη μετά από καιρό με τον 4χρονο γιο της

Η άλλοτε πρωταγωνίστρια της πολύ επιτυχημένης σειράς Τα μυστικά της Εδέμ, Αντιγόνη Δρακουλάκη απολαμβάνει μία ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Δείτε τη μετά από καιρό με τον 4χρονο γιο της

Η ηθοποιός η οποία παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2010 τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Χαλικιά, ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός, από τότε που απέκτησε τον γιο της (τον Ιούνιο του 2016), έχει αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή και τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας. Έτσι, έχουμε πάρα πολύ καιρό να τη δούμε τηλεοπτικά, καθώς έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Παρ' όλα αυτά, η ίδια αν και δεν ανανεώνει τακτικά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά καιρούς με κάποια αφορμή (γενέθλια, γιορτές, επετείους) δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο Instagram.

Χθες με αφορμή τα γενέθλια του γιου της δημοσίευσε φωτογραφία του σχολιάζοντας: «4η φορά ευγνωμονώ❣️❣️❣️Την πιο μεγάλη μέρα του χρόνου , το πιο μεγάλο φως μπήκε στην αγκαλιά μου. Μπήκε το καλοκαίρι μου❣️❣️❣️ Σ ευχαριστωωωω γι αυτο το δώρο το πιο φωτεινό Αρειανακι της γης❣️❣️❣️κάθε χρόνο στις 21 ιουνιου γιορτάζω την πιο όμορφη μουσική στην αγκαλιάς μου!!!
Να εισαι παντα καλα γιε μου και να σ αγαπούν ! #21june2020 #mysunnyson #mysummer #myonlysonshine #aristime #loveyoutothe?and? #loveyou❤️ #antigonidrakoulaki #actresslife #june2020baby».

Όπως ήταν φυσικό τα likes, οι ευχές και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή και όχι άδικα.

Ο γιος της μεγάλωσε πολύ, έχει υπέροχα σγουρά μαλλιά και εκείνη δείχνει πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Δείτε τη φωτογραφία μαζί με μερικές ακόμη που έχει δημοσιεύσει η ίδια η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved