Διάσημα Ελληνόπουλα που τρέλαναν το Instagram την ημέρα του Πατέρα

Παιδιά (μικρά και μεγαλύτερα) που είχαμε καιρό να δούμε στα social media!

Διάσημα Ελληνόπουλα που τρέλαναν το Instagram την ημέρα του Πατέρα

Κάτι τέτοιες γιορτές, εκτός από τα γενέθλια και τις ονομαστικές εορτές, δίνουν την ευκαιρία στους διάσημους γονείς αυτών των παιδιών να δημοσιεύσουν φωτογραφίες τους, δείχνοντάς μας πόσο έχουν μεγαλώσει τα μονάκριβα αγγελούδια τους.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Ελένη Μενεγάκη για αρχή. Ταξίδεψε μέχρι την Άνδρο και γιόρτασαν την ημέρα του Πατέρα εκεί οικογενειακώς. Όπως ήταν φυσικό δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής Μαρίνας που είχαμε καιρό να δούμε, τρελαίνοντας για ακόμη μια φορά το διαδίκτυο.

Όπως βλέπετε κι εσείς στη φωτογραφία, μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί, δείχνοντάς μας την υπέροχη Άνδρο. «Έχει επαληθευτεί
Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες ! #eleni #onarexperience #andros #andros_island #nature #greece», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.


https://www.instagram.com/p/CBsZPggJid8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μικρή Μαρίνα φορά το μαγιό της, έχει πιασμένα τα μαλλάκια της σε «κεφτέδες» και μάλλον περιμένει πώς και πώς να τελειώσει η φωτογράφιση για να βουτήξει ξανά στην πισίνα του καταλύματος των γονιών της.

Μια υπέροχη φωτογραφία του γιου της όμως, δημοσίευσε και η Φωτεινή Αθερίδου με αφορμή τη χθεσινή ημέρα. Θέλοντας να ευχηθεί στον σύντροφό της «Χρόνια πολλά», δημοσίευσε ίσως την ωραιότερη φωτογραφία του γιου της που έχουμε δει μέχρι στιγμής και κάπως έτσι ανακαλύψαμε, πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός.

«Χρόνια πολλά μπαμπά μας ! ❤️ Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες παλιούς και νέους , και ειδικά στον δικό μας που είναι κι ο καλύτερος του κόσμου ! #love #happyfathersday».


https://www.instagram.com/p/CBstGILpXhq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι λέτε; Δεν μεγάλωσε αρκετά;

Μπορεί οι μπαμπάδες να είχαν την τιμητική τους όμως ομολογουμένως αυτά τα διάσημα παιδιά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved