Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Είχε γενέθλια - Δείτε οικογενειακή φωτογραφία

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έγινε εβδομήντα ετών και η σύζυγός του, Ελένη Ράντου δημοσίευσε μία οικογενειακή τους φωτογραφία. 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Είχε γενέθλια - Δείτε οικογενειακή φωτογραφία

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου είναι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, πολύ όμορφοι άνθρωποι και από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που πάντα απολαμβάνουμε να κάνουμε χάζι.

Η σχέση τους μετράει πάνω από εικοσιπέντε χρόνια και παρόλο που και οι δυο τους είναι πολύ γνωστοί και δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χθες, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε γενέθλια και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η Ελένη Ράντου έκανε μία ανάρτηση στο Facebook. H ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες με τον σύζυγο και την κόρη τους σχολιάζοντας: «Happy birthday to you». Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να σβήνει την τούρτα παρουσία των αγαπημένων του προσώπων και παρόλο που είναι γνωστό ότι χθες γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του, η τούρτα πάνω είχε ένα κεράκι-ερωτηματικό.

Αυτές είναι και κάποιες από τις ελάχιστες οικογενειακές φωτογραφίες της ηθοποιού και του τραγουδιστή. Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είναι πλέον 23 ετών και από όσα γνωρίζουμε για αυτήν φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση των γονιών της. Είναι φοιτήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή όπως ακριβώς και οι γονείς της. Είναι ενεργή στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις όμως, είναι καλλιτεχνικές φωτογραφίες με έργα τέχνης.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε χθες ηθοποιός αλλά και άλλες φωτογραφίες της Νικολέττας και του ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook Eleni Rantou, Instagram @eleni_rantou, Instagram @nikolettappkw

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved