Αντώνης Σρόιτερ: Σπάνιες φορές που έχει δημοσιεύσει φώτο με τις κόρες του

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν συνηθίζει να αναρτά οικογενειακές φωτογραφίες.

Αντώνης Σρόιτερ: Σπάνιες φορές που έχει δημοσιεύσει φώτο με τις κόρες του

Ο Αντώνης Σρόιτερ είναι ενεργός στα social media αλλά είναι ελάχιστες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις κόρες του.

Με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη έχουν δύο παιδιά, την Νάντια και την Παυλίνα. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha φροντίζει, όσο μπορεί, να κρατά ιδιωτική την οικογενειακή του ζωή, γι΄αυτό και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Intagram έχει μετρημένες φωτογραφίες με τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του.

Ο χρόνος με τις κόρες του

«Τα παιδιά σε αποφορτίζουν, γιατί αλλάζεις παραστάσεις και είσαι με πρόσωπα που αγαπάς και περνάς όμορφα. Από την άλλη, σε φορτίζουν διότι και αυτά έχουν τις δικές τους ανάγκες. Διότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει 13-14 ώρες την ημέρα και άρα δεν έχω τον χρόνο να περάσω μαζί τους που περνούν άλλοι πατέρες ίσως. Αυτό είναι κάτι το οποίο εμένα με φορτίζει, δηλαδή το γεγονός ότι δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα για τα παιδιά μου.
Αλλά, από την άλλη, αν με ρωτάς τι προτιμάς να κάνεις: να πας σε ένα μπαρ και να πίνεις ποτά μέχρι το βράδυ ή να πας και να παίξεις με τα παιδιά σου, ναι, πλέον προτιμώ να πάω να παίξω με τα παιδιά»! είχε πει σε συνέντευξή του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε τις πραγματικά λιγοστές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο γνωστός δημοσιογράφος με τις κόρες του.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved