Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η καλοκαιρινή φώτο με τον γιο της που πρέπει να δεις

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η καλοκαιρινή φώτο με τον γιο της που πρέπει να δεις

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν έχει κρύψει την μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο της, Δημήτρη.

Αρκεί μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να το διαπιστώσει κανείς. Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αναρτά όλο και πιο συχνά φωτογραφίες του μοναχογιού της που έχει αποκτήσει με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Είναι κυρίως στιγμές από τα παιχνίδια μαζί του ή από τις βόλτες που δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα, είτε κατά μόνας είτε οικογενειακώς.

Τώρα που καλοκαίριασε το μπάνιο στη θάλασσα είναι από τις καλύτερες εξορμήσεις αφού ο Δημήτρης περνάει πολύ ώρα κολυμπώντας και παίζοντας στην άμμο.

Χθες λοιπόν η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από τη θάλασσα. Ο μικρός φοράει τα τουβλάκια στη μέση του, έχει το νεροπίστολο στο πλάι και είναι …χωμένος στην αγκαλιά της μαμάς του.

«Όταν έχω εσένα..... απλά απόλυτη ευτυχία!!!!!», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα αυτής της πολύ όμορφης φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CBa00n4pn06/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του Νικηφόρου Χαραγκιώνη, ενώ οι προσπάθειές του να υιοθετήσουν άλλο ένα παιδί δεν ευοδώθηκαν.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη «είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί».

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η ηθοποιός με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved