Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στην κουζίνα με τον γιο της - Δείτε τι έφτιαξαν (pics)

Μία από τις πιο γλυκές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ηθοποιός και μαμά. 

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στην κουζίνα με τον γιο της - Δείτε τι έφτιαξαν (pics)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη απέκτησε λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικούς μήνες και ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με τον γιο της.

Τις εβδομάδες της καραντίνας μάλιστα, η γλυκιά ηθοποιός είχε την ευκαιρία να περάσει ακόμη περισσότερο χρόνο με τον πεντάχρονο Δημήτρη και κάθε τόσο μοιράζονταν μαζί μας στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που έκαναν εντός σπιτιού. Η ζωγραφική, οι ποδηλατάδες, οι κοντινές βόλτες εκτός σπιτιού, τα παιχνίδια με τις γάτες τους, ήταν μόνο μερικά από τα πράγματα που έκαναν μαμά και γιος.

Χθες, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μοιράστηκε μαζί μας ακόμα ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο με το μικρό Δημήτρη. Μαμά και γιος μπήκαν στην κουζίνα και έφτιαξαν κουλουράκια. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε την ώρα που ο Δημήτρης είχε ανέβει πάνω στο τραπέζι για να πάρει και ο ίδιος λίγη ζύμη. Η ηθοποιός χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό και σχολιάζει στην ανάρτησή της:

«Πλάθοντας το κουλουράκι της ζωής μου!!!!!!»

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε χθες η διάσημη μαμά αλλά και άλλες ακόμη από όλο το διάστημα της καραντίνας, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved