Οι ωραιότερες φώτο της Δούκισσας Νομικού με την κόρη της είναι αυτές

Η Δούκισσα Νομικού είναι ξετρελαμένη με την μικρή της και οι φωτογραφίες αυτές το αποδεικνύουν.

Οι ωραιότερες φώτο της Δούκισσας Νομικού με την κόρη της είναι αυτές

Η ξανθιά παρουσιάστρια από τη μέρα που υποδέχτηκε την κόρη της βιώνει μοναδικές στιγμές. Αν και είναι επίσης ξετρελαμένη με τον γιο της Σάββα, η Δούκισσα περνά όμορφες στιγμές με την κόρη της και κάνει πράγματα που μόνο μαμά και κόρη μπορούν να κάνουν.

Τη νανουρίζει γλυκά, την κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της, παίζει μαζί της και μας δείχνει όμορφες και μαμαδίστικες στιγμές, οι οποίες μας αρέσουν πολύ!

Για κάθε μανούλα η μητρότητα είναι κάτι μοναδικό, όπως και η στιγμή του τοκετού, που αποτελεί την πιο όμορφη στιγμή της:

«Η στιγμή του τοκετού είναι η πιο όμορφη στιγμή μου. Γέννησα φυσιολογικά και, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν τέλεια. Χάρη στο γιατρό μου, τον Πέτρο Νικολαΐδη, και τη μαία μου, την κυρία Παλληκαρά, είχα μια υπέροχη εμπειρία, με βοήθησαν να γίνουν όλα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Και το σημαντικότερο, η παρουσία του Δημήτρη δίπλα μου με γέμιζε δύναμη», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ανέβαλε τη βάφτιση των παιδιών της

Η Δούκισσα Νομικού, ανέβαλε τα σχέδια για τη βάφτιση των παιδιών της λόγω κορονοϊού, όπως άλλωστε έκαναν και αρκετοί γονείς. Η ίδια είχε μιλήσει στην εκπομπή Happy Day γι' αυτό, λίγες μέρες μετά τα γενέθλια του Σάββα, που γιόρτασαν οικογενειακά στο σπίτι.

«Αυτός ήταν ο στόχος, ο σκοπός, δεν είχαμε κανονίσει κάτι, δεν είχαμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αλλά θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε. Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε. Δεν το σκέπτομαι καν τώρα. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση. Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα», είχε αναφέρει τότε η Δούκισσα.

Δείτε τις όμορφες στιγμές της με την Αναστασία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved