Δούκισσα Νομικού: Έτσι ευχήθηκε στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές

Το μήνυμά της προς μαθητές και γονείς.

Δούκισσα Νομικού: Έτσι ευχήθηκε στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές

Πρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με περίπου 100.000 υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, να διεκδικούν 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Tο πρώτο μάθημα που εξετάζονται οι υποψήφιοι είναι η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Όπως είναι φυσικό τα sociαl media έχουν γεμίσει από ευχές για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις.

Μεταξύ αυτών που θέλησαν να ευχηθούν τα καλύτερα ήταν και η Δούκισσα Νομικού η οποία χθες έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς.

«Όταν θέλεις κάτι πολύ, να το σκέφτεσαι συνέχεια, να το πιστεύεις... και θα γίνει ??Αύριο ξεκινούν οι πανελλήνιες. Ξέρω, ουφ, έχεις έναν κόμπο στο στομάχι. Όμως όχι. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει. Φάε καλά και κοιμήσου νωρίς. Αν θες ξύπνα μισή ωρίτσα νωρίτερα για την επανάληψη. Φάε καλό πρωινό και πήγαινε. Θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη για εσένα ????❤️ Καλή επιτυχία ?Προς τους γονείς: Μην αγχώνεστε ή τουλάχιστον μην το δείχνετε ? Όλα καλά θα πάνε.»


https://www.instagram.com/p/CBbN906HKaq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή παρουσιάστρια συμμερίζεται το άγχος και την αγωνία των μαθητών καθώς και η ίδια έχει βρεθεί στη θέση τους. Για όσους δεν το γνωρίζουν σπούδασε στην σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην ΑΣΟΕΕ.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες καλοκαιρινές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved