Έλενα Ασημακοπούλου: Η τρυφερή & άκρως καλοκαιρινή φώτο με την κόρη της

Η Έλενα Ασημακοπούλου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά της και ανέβασε μία πολυ τρυφερή φωτογραφία. 

Έλενα Ασημακοπούλου: Η τρυφερή & άκρως καλοκαιρινή φώτο με την κόρη της

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι ένα όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι. H σχέση τους μετράει πάνω από δέκα χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Καρπός του έρωτά τους, η εννιάχρονη κόρη τους Μαρία-Ροζαρία. Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται μας φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Η κόρη της συχνά πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της, πάντα βέβαια φροντίζει να μη φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Πριν από μερικές μέρες, η ηθοποιός απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο στη θάλασσα με την οικογένειά της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, μοιράστηκε μάλιστα μαζί μας ένα στιγμιότυπο από την οικογενειακή τους εξόρμηση και ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της.

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες στον φωτογραφικό φακό με φόντο τη θάλασσα και τράβηξαν την υπέροχη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

elena asimakopoulou kori 1

Όσο για το σχόλιο της διάσημης μαμάς, ήταν σύντομο και περιεκτικό:

«My Life!!!??? #sea #summer #mylife #nofilter #just #real #love #mariarosaria»

Η Έλενα Ασημακοπούλου στο παρελθόν έχει ανεβάσει και άλλες τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved