Διάσημη 56χρονη ηθοποιός ανέβασε γυμνή φωτογραφία της από το παρελθόν

Η φωτογραφία τραβήχτηκε 19 χρόνια πριν, όταν ήταν έγκυος στη δεύτερη κόρη της.

Διάσημη 56χρονη ηθοποιός ανέβασε γυμνή φωτογραφία της από το παρελθόν

H ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της στην καθημερινή σαπουνόπερα «Days of Our Lives» και στο «Melrose Place». Από το 2014, συμμετέχει στο επιτυχημένο reality «Τhe Real Housewives of Beverly Hills» και σήμερα είναι μία πολύ γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός στην Αμερική.

Η 56χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 1997 με τον Harry Hamlin, με τον οποίο και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 22χρονη Delliah Belle και την 19χρονη Amelia Gray. Ο λόγος για την ηθοποιό Lisa Rinna.

Εκτός από την υποκριτική, η Lisa έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά και με τη μόδα. Είναι αρκετά ενεργή στα social media και οι followers της στο Instagram ξεπερνούν τα 2,3 εκατομμύρια. Η κάθε της ανάρτηση, ό,τι και αν αφορά, αποσπά εκατοντάδες χιλιάδες likes. Η τελευταία της ανάρτηση ωστόσο, είναι αρκετά πιο ιδιαίτερη σε σχέση με τις άλλες. Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα, από όταν ήταν έγκυος στη δεύτερη κόρη της, με αφορμή τα 19α γενέθλιά της στις 13 Ιουνίου. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Lisa Rinna να ποζάρει γυμνή στον φωτογραφικό φακό, κρατώντας τρυφερά την κοιλιά της.

lisa rinna 1

Μία παρόμοια φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε και πριν μερικές ημέρες, με αφορμή τα γενέθλια της μεγάλης της κόρης. Και σε εκείνη τη φωτογραφία, η διάσημη μαμά πόζαρε με την φουσκωμένη κοιλίτσα, φορούσε όμως ένα φλοράλ φόρεμα.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved