Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της

Η Μαίρη έγινε 6 ετών και αυτή είναι η εντυπωσιακή της τούρτα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της κόρης της

H μικρότερη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού είχε τα γενέθλιά της! Η Μαίρη έγινε έξι ετών και οι γονείς της, παρήγγειλαν την τούρτα που ζήτησε με τους αγαπημένους της ήρωες!

Φωτογραφίες δημοσίευσε η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρώτη ήρθε η φωτογραφία που έδειχνε αγκαλιά την παρουσιάστρια του Happy Day με την κόρη της. «Αύριο η ζουζούνα μας γίνεται 6 χρονών. Εδώ την κρατάω μόλις δύο μηνών στην αγκαλιά μου...», σχολίασε δείχνοντάς τη Μαίρη όταν ήταν ακόμη μωρό.

stamatina kori moro

Έπειτα ακολούθησαν οι φωτογραφίες της τούρτας. Όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε η τούρτα της Μαίρης έχει επάνω τα αγαπημένα της Πόνυ. Μια παιδική σειρά που λατρέψαμε κι εμείς ως παιδιά στην πρώτη εκδοχή της και που συνεχίζουν να λατρεύουν τα παιδιά μέχρι και σήμερα μέσα από τους αγαπημένους τους ήρωες . Η Τουάιλαϊτ Σπαρκλ, η Πίνκι Πάι, η Ρένμποου Ντας, η Φλατερσάι, η Ράριτι, η Απλτζακ και η Πριγκίπισσα Σελέστια έχουν ξετρελάνει τα παιδιά, μαζί και την μικρή Μαιρούλα.

Όπως θα δείτε όλοι οι αγαπημένοι της χαρακτήρες βρίσκονται επάνω στην υπέροχη τούρτα.

parti mairy toyrta pony

Η Σταματίνα μάλιστα κράτησε και ένα μικρό ενθύμιο από την τούρτα της Μαίρης. Τις Τουάιλαϊτ Σπαρκλ και Ρένμποου Ντας.

«Το ενθύμιο από την τούρτα μας. Να ζήσεις πριγκίπισσα μου. Σε λατρεύω. Είσαι το πιο τρυφερό πλάσμα που ξέρω. #mybabygirl #mary #birthdaycake».

tsimtsili tourta koris

Η Μαίρη και η Νάγια έχουν γενέθλια μόνο έναν μήνα διαφορά. Τον Μάιο η μελαχρινή παρουσιάστρια γιόρτασε ξανά στο σπίτι οικογενειακά τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της, Νάγιας.

Με αφορμή τα 6α γενέθλια της μικρής Μαίρης δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved