Τα άγνωστα παιδιά της Kim Kardashian (pics)

Με αφορμή την τρυφερή φωτογραφία της Kim Kardashian που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπαμε να ασχοληθούμε με τα άγνωστα και όχι με τα γνωστά παιδιά της.

Τα άγνωστα παιδιά της Kim Kardashian (pics)

Η υπέροχη αυτή φωτογραφία που δείχνει την ίδια και τα τέσσερα παιδιά της, ήρθε μερικές μέρες μετά τον εορτασμό των 43ων γενεθλίων του συζύγου της Kanye West.

Μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν φέρει στον κόσμο 4 παιδιά. Δύο που η Kim Kardashian κυοφόρησε και γέννησε η ίδια και δύο που έφερε στον κόσμο παρένθετη μητέρα.

Ωστόσο, η North West η μεγάλη κόρη της Kim που θα γίνει 7 ετών αυτόν τον μήνα και ο Saint, 4 ετών, είναι από τα πιο γνωστά παιδιά της οικογένειας Kardashian. Όλοι τα ξέρουν με τα μικρά τους ονόματα και όλοι περίμεναν πώς και πώς όταν γεννήθηκαν τις πρώτες τους φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/B_GqPxHA2fA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δημοσιογράφοι δε, ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο με την Νorth και πιο συγκεκριμένα με το στιλ της και τον τρόπο που συμπεριφέρεται όταν βρίσκονται κάμερες τριγύρω.

Τι γίνεται όμως με τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας; Την 2 ετών Chicago και τον 13ων μηνών Psalm;

Εσείς γνωρίζετε αυτά τα παιδιά; Είναι τα μικρότερα και εκείνα που λαμβάνουν τη λιγότερη προσοχή από τα Μέσα.

Η μαμά Kim αγαπά και τα τέσσερα παιδιά της εξίσου και δημοσιεύει φωτογραφίες τους στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.


https://www.instagram.com/p/CBRHMYpAfNL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε, σχολίασε «Ο κόσμος μου όλος».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες της Chicago και του Psalm για να τα γνωρίσετε καλύτερα και για να δείτε πόσο αξιολάτρευτα μικρά είναι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved