Νίκος Πουρσανίδης: Δείτε τον γιο του μετά από καιρό (pics)

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια υπέροχη και ευτυχισμένη οικογένεια.

O Νίκος Πουρσανίδης δεν είναι καθόλου λάτρης των social media και όσον αφορά στην προσωπική του ζωή την κρατά -όσο μπορεί- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου από το 2013 και μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Φίλιππο, τον οποίο λατρεύουν.



Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο παρελθόν στο gossip-tv, προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του.

«Για εμένα το πρώτο είναι η οικογένειά μου και μετά έρχονται όλα τα άλλα»!

Όσο για το αν ο μικρός έχει παρακολουθήσει ποτέ κάποια από τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί, είχε πει ότι τις παρακολουθεί καμιά φορά αν και ο ίδιος δεν θέλει. «Επειδή είναι 4.5 χρόνων ( τότε) θέλω σιγά-σιγά να μεγαλώσει και να καταλάβει τί είναι περισσότερο αυτό και να μπορεί να το διαχειριστεί. Πίσω από την τηλεόρασή μας είναι το μπαλκόνι και βγήκε έξω να δει πού είμαι. Θέλω να είναι σε μια ηλικία που να το καταλαβαίνει καλύτερα».

Ο Νίκος Πουρσανίδης θέλει ο γιος του να κάνει ό,τι αγαπά στη ζωή του, όπως άφησαν κι οι δικοί του γονείς να κάνει αυτό που ήθελε…

Ο Νίκος Πουρσανίδης από τη στιγμή που έγινα μπαμπάς, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος νιώθει πλήρης και δεν του λείπει τίποτε. Ο ηθοποιός αν και διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, δεν κάνει καθημερινές αναρτήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που μας εξέπληξε ευχάριστα η φωτογραφία του γιου του πριν μερικές μέρες.

Όπως θα δείτε κι εσείς ο Φίλιππος έχει μεγαλώσει πολύ και λατρεύει το ποδόσφαιρο. Τη φωτογραφία συνόδευσε σχολιάζοντας: «Youth. #youth #football #myson»

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις 5 τελευταίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved