Στα πατώματα η κόρη της - Ποια διάσημη μαμά δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία

Σίγουρα την καταλαβαίνουν όσες είναι μητέρες.

Στα πατώματα η κόρη της - Ποια διάσημη μαμά δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Οι ακόλουθοί της, περίπου 6 εκατ.,περιμένουν κάθε νέα της ανάρτηση που μόνο αναμενόμενη δεν είναι… Και το διάσημο μοντέλο δεν τους απογοητεύει σχεδόν ποτέ.

Μόνο που αποφεύγει τις πολλές φωτογραφίες με την οικογένειά της, και κυρίως με τις κόρες της Dusty Rose και Gio Grace.

Ο λόγος για την Behati Prinsloo, το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret η οποία είναι παντρεμένη από το 2014 με τον τραγουδιστή Adam Levine των Maroon 5.

Οι δυο τους παραμένουν από τα πιο ερωτευμένα διάσημα ζευγάρια, ενώ σε πολλά ποστ η πανέμορφη μαμά μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για τον σύζυγό της.


https://www.instagram.com/p/ByyJ_yCnPPi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έχει πει στο παρελθόν, μετά από 15 χρόνια στο χώρο της μόδας, τώρα το μόνο που θέλει είναι να απολαμβάνει στιγμές με τα παιδιά της. Μάλιστα, της άρεσε περισσότερο όταν ήταν έγκυος, παρά η περίοδος που εργαζόταν. Όταν γέννησε το πρώτο της μωρό, η διαδικασία του θηλασμού ήταν για εκείνη αρκετά δύσκολη. Όμως, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, όλα ήταν πια πολύ πιο εύκολα.

Η καθημερινότητά της δεν απέχει και πολύ απο αυτή κάθε άλλης μαμάς με δύο παιδιά ηλικίας 3,5 και 2 ετών. Προφανώς και γι' αυτό δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία ασε insta story για να δείξει ότι όλα δεν είναι πάντα ρόδινα.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε διάφορες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με τις κόρες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved