Ποιος γνωστός Έλληνας μπαμπάς φωτογράφισε την κόρη του πάνω σε τρακτέρ;

Μία ακόμα απολαυστική φωτογραφία με την κόρη του μοιράστηκε μαζί μας ο διάσημος μπαμπάς. 

Ποιος γνωστός Έλληνας μπαμπάς φωτογράφισε την κόρη του πάνω σε τρακτέρ;

Όπως οι περισσότεροι μπαμπάδες, έτσι και ο συγκεκριμένος, έχει αδυναμία στις δύο κόρες του. Λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Οι μικρές Ισαβέλλα και Βικτώρια είναι οι καρποί του έρωτά του με τη δημοσιογράφο και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

Ο λόγος για τον Νικόλα Φαράκλα, τον σύζυγο της γλυκιάς αλλά με εκρηκτικό ταμπεραμέντο, Ελιάνας Χρυσικοπούλου. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από επτά χρόνια και σήμερα είναι γονείς δύο πανέμορφων κοριτσιών.

faraklas kores 2

Ο Νικόλας Φαράκλας είναι γραφίστας και όλες οι φωτογραφίες στο Instagram του έχουν μία καλλιτεχνική προσέγγιση. Οι κόρες του, Ισαβέλλα και Βικτώρια, συχνά ποζάρουν για τον μπαμπά τους, πάντα όμως ο ίδιος φροντίζει να κρύβει τα προσωπάκια τους στις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Πριν από μερικές μέρες, ο Νικόλας Φαράκλας ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία της μεγάλης του κόρης. Αυτή τη φορά το καστανόξανθο κορίτσι κάθεται σε ένα... τρακτέρ! Δείτε τη φωτογραφία, αλλά και ακόμα περισσότερες που έχει μοιραστεί ο διάσημος μπαμπάς μαζί μας στο παρελθόν, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved