Ποια καλλίγραμμη Ελληνίδα μαμά φορά σέξι μπικίνι & ποζάρει στην παραλία;

Η όμορφη Ελληνίδα μαμά πριν μερικούς μήνες σε συνθήκες καραντίνας, περίμενε πώς και πώς το καλοκαίρι.

Ποια καλλίγραμμη Ελληνίδα μαμά φορά σέξι μπικίνι & ποζάρει στην παραλία;

Τότε είχε γράψει κάτω από μια φωτογραφιά της που την έδειχνε σε κάποιο νησί να απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο φορώντας το ολόσωμο μαγιό της, «Θυμάστε όλα αυτά που κάναμε, πριν ζήσουμε αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση;».

Η Ελληνίδα μαμά, αν και μητέρα δύο παιδιών και μακριά πλέον από τα φώτα τη δημοσιότητας, δεν σταματά να τραβά τα βλέμματα στο πέρασμά της και να σχολιάζεται για το υπέροχο δέρμα της, για το χρώμα και τις αλλαγές που κάνει στο κούρεμα των μαλλιών της, για τους κοιλιακούς της και γενικότερα για τις αναλογίες της.

Μπορεί να συμμετείχε σε επιτυχημένες εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης, όμως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ.

Η Βάσω Κολλιδά, κατάφερε για ακόμη μια φορά να τρελάνει το διαδίκτυο με την φωτογραφία της. Η ίδια φορά μαγιό και επιτέλους καλωσορίζει το καλοκαίρι χωρίς να βρίσκεται σε... καραντίνα.


https://www.instagram.com/p/CBN6_HLDLuL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Οι πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις μόλις ξεκίνησαν.
Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!#summertime #paros #bikini #aegeansea», αποκαλύπτοντας μέσα από τα hashtags της ότι βρέθηκε στην Πάρο το τριήμερο που μας πέρασε.

Αυτή δεν είναι όμως η μόνη φωτογραφία με μαγιό που έχει η Βάσω Κολλιδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εμείς ξεχωρίσαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved