Δες πώς κοιμίζει η Νίκη Θωμοπούλου το μωρό στην παραλία (vid)

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι μια νέα μαμά και δεν πάει πουθενά χωρίς την κόρη της, ούτε στην παραλία!

Δες πώς κοιμίζει η Νίκη Θωμοπούλου το μωρό στην παραλία (vid)

Οι μέρες έφτιαξαν και εδώ και περίπου μία εβδομάδα, διάσημοι και μη, απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Μαζί με αυτούς και η Νίκη Θωμοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη, που απολαμβάνει τις χαλαρές μέρες στην παραλία έχοντας στο πλευρό της τη μικρή της κόρη.

Η Νίκη Θωμοπούλου γέννησε το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαρτίου στις 15.00 το μεσημέρι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι 4.500 γραμμαρίων.

Έκτοτε, δεν έχει αφήσει από τα μάτια της τη μικρή και θέλει σαν νέα μαμά να τα κάνει όλα σωστά. Όπως και η ίδια έχει αποκαλύψει θηλάζει τη μικρή και δεν διστάζει να τη θηλάσει όπου κι αν βρίσκεται αν η μικρή πεινάσει. Πριν μερικές εβδομάδες είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της δείχνοντάς μας να θηλάζει την μπέμπα στην παραλία. «Θηλάζεις; Αν ναι καταφέρνετε να έχετε πρόγραμμα;», την είχε ρωτήσει μια θαυμάστριά της και η όμορφη μαμά απάντησε: «Θηλάζω συνέχεια και παντού! Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πρόγραμμα... Όποτε πεινάσει η μικρή... τρώει! Μακάρι να έκανα κι εγώ το ίδιο!».

niki thomomopoulou me magio paralia 4

Η βόλτα στην παραλία

Όπως θα δείτε και στην gallery που ακολουθεί η Νίκη Θωμοπούλου έχει επιστρέψει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη και έχει καταφέρει να έχει ένα υπέροχο κορμί 3 μήνες μετά τον τοκετό της.

Φίλη της την απαθανάτισε να νανουρίζει τη μικρή στην παραλία αλλά όχι όπως σίγουρα θα φαντάζεστε πολλές. Ούτε είχε την μπέμπα ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα δίπλα της, ούτε τη νανούριζε μέσα στο καρότσι της.

Όπως γνωρίζετε μια μάνα κάνει τα πάντα για να βάλει για ύπνο το παιδί της έτσι δεν είναι; Ανοίγει σκούπα, απορροφητήρα, πιστολάκι ή όπως η Νίκη Θωμοπούλου, βάζει το μωρό στο καρεκλάκι αυτοκινήτου, το κρατά στα χέρια και το κουνά πέρα δώθε μέχρι να αποκοιμηθεί.

Δείτε το τρυφερό βίντεο:



Το βίντεο της συζύγου του Γιάννη Μαρακάκη μας θύμισε λίγο τους εαυτούς μας, αλλά και όλες τις γυναίκες που γίνονται για πρώτη φορά μανούλες. Τότε που θέλουν να τα κάνουν όλα τέλεια, όλα σωστά και όλα καλά για τα μωρά τους.

Το τέλειο στη μητρότητα όμως, δεν υπάρχει... έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχει σωστός η λάθος τρόπος για να φροντίσει το μωρό σου. Ακολουθείς το ένστικτό σου και αυτό ποτέ δεν κάνει λάθη.

Η Νίκη Θωμοπούλου τα καταφέρνει μια χαρά και απ' ό,τι φαίνεται είναι μια δοτική μαμά. Δεν αποχωρίζεται την μπεμπούλα της και περνά σχεδόν όλη την ημέρα μαζί της.

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες της όμορφης μαμάς και δείτε τις φωτογραφίες της που έχει δημοσιεύσει με μαγιό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved