Ρούλα Ρέβη:Δείτε πώς φωτογράφισε την κόρη της στο σαλόνι του σπιτιού τους

Μία καλλιτεχνική φωτογραφία της κόρης της μοιράστηκε μαζί μας η φωτογράφος και μανούλα Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη:Δείτε πώς φωτογράφισε την κόρη της στο σαλόνι του σπιτιού τους

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και γνωστές Ελληνίδες φωτογράφους και πολύ συχνά αντικείμενο των φωτογραφιών της γίνονται και τα δίδυμα παιδιά της.

Οι μικροί Μιχαήλ-Άγγελος και Ειρήνη-Χρυσή φέτος τον Σεπτέμβρη θα γιορτάσουν τα πέμπτα γενέθλιά τους. Η διάσημη μαμά και ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας, ανεβάζουν αρκετά συχνά φωτογραφίες τους στα social media και είναι πάντα απολαυστικές. Άλλωστε, η φωτογράφος και ο ηθοποιός είναι γνωστό ότι, πέρα από εξαιρετική αισθητική, έχουν και απίθανο χιούμορ.

Χθες, για μία ακόμα φορά η Ρούλα Ρέβη εμπνεύστηκε από τα παιδιά της και απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό ένα στιγμιότυπο με την μικρή Ειρήνη-Χρυσή. Το κοριτσάκι, έχει μπογιές στο πρόσωπο και τρέχει ανέμελο στο σαλόνι του σπιτιού, κρατώντας αγκαλιά ένα κουκλάκι. Η διάσημη μαμά την φωτογράφισε εν κινήσει και το αποτέλεσμα είναι η απίθανη, ασπρόμαυρη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

roula revi kori 1

Το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία ήταν «Art Project» και όπως εύστοχα αναφέρει και μία διαδικτυακή της φίλη σε comment της «Έτσι είναι οι κόρες...έργα της τέχνης μας❤️»

Για τη Ρούλα Ρέβη, τα δίδυμα παιδιά της, είναι αρκετά συχνά πηγή έμπνευσης και στο παρελθόν έχει μοιραστεί μαζί μας και άλλες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved