Δεν φαντάζεσαι σε ποια Ελληνίδα μαμά ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί (pics)

Είναι κουκλάρα, κορμάρα και μαμά δύο γιων!

Δεν φαντάζεσαι σε ποια Ελληνίδα μαμά ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί (pics)

Προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της. Για τους γιους της ζει η όμορφη Ελληνίδα μαμά, που τις τελευταίες μέρες τρέλανε κόσμο στην κυριολεξία με το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί της.

Σε κάθε φωτογραφία που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γίνεται να μην προσέξει κανείς τους κοιλιακούς της.

Μπορεί ανέκαθεν να ήταν αδύνατη και να μην τη θυμόμαστε με περιττά κιλά, αλλά σίγουρα δεν τη θυμόμαστε με τόσο καλογυμνασμένο σώμα, που στις τελευταίες της φωτογραφίες αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φορά μπικίνι, κορμάκια, κοντά ελαστικά μπλουζάκια, αθλητικά ρούχα, άλλοτε ποζάρει μόνη και άλλοτε έχοντας στο πλευρό της τους γιους της Νίκο και Νέστωρα.


https://www.instagram.com/p/CA09meKhgFK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λόγος φυσικά για τη Σοφία Καρβέλα. Κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στην Αμερική.

Οι φωτογραφίες της είναι υπέροχες και αξίζει να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί. Σίγουρα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό... οι κοιλιακοί της διάσημης μαμάς. Δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved