Κι όμως, σε αυτή την παιδική φωτογραφία είναι η Μαρία Ηλιάκη (pics)

Μια παιδική της φωτογραφία δημοσίευσε χθες η Μαρία Ηλιάκη και τρέλανε το Instagram.

Κι όμως, σε αυτή την παιδική φωτογραφία είναι η Μαρία Ηλιάκη (pics)

Σίγουρα αν σας βάζαμε τη φωτογραφία σε κουίζ, δεν θα την αναγνωρίζατε. Εδώ εμείς, καλά καλά, τρίβαμε τα μάτια μας μέχρι να καταλάβουμε ότι το κοριτσάκι της φωτογραφίας ήταν όντως η Μαρία Ηλίακη.

«Η πρώτη μου επαγγελματική φωτογραφία ?...ευτυχώς δεν είναι ασπρόμαυρη ?? #tbt #childhood», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως τα σχόλια των διάσημων φίλων της έπεσαν βροχή.

Πρώτη σχολίασε η Νάντια Κοντογεώργη, «Καλλονή» και έπειτα ακολούθησαν τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

betty_maggira «♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️»

grigorisarnaoutoglou.official «Μα τί Όμορφη!!!!»

Εκτός από την Μπέττυ Μαγγγίρα, καρδούλες έβαλαν και η Έλενα Ασημακοπούλου και η Ολυμπία Χοψονίδου.

Η Μαρία Ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1978 και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιοι Δέκα. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου των Αθηνών. Η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM 106.6 (νυν Μουσικός 98.6).

Εκεί γνώρισε τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία είχε αναλάβει τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού και συνεργάστηκαν μαζί στην τηλεόραση του Alpha όπου κάνει το ντεμπούτο της στην εκπομπή Πρωινό Κους Κους το 2004, η οποία ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε Κους κους το μεσημέρι. To 2004, παρουσίασε την εκπομπή Με την καλή έννοια βέβαια μαζί με το Δημήτρη Παπανώτα. Από το 2009 μέχρι το 2014, παρουσίαζε με το Νίκο Μουτσινά την εκπομπή Δέστε τους στο ίδιο κανάλι. Το 2013 δημιούργησε τη δική της προσωπική ιστοσελίδα με τίτλο www.mariailiaki.gr.

Δείτε τη φωτογραφία στο παιδικό φωτογραφικό άλμπουμ που φτιάξαμε για εκείνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved