Γρηγόρης Γκουντάρας: Η throwback φώτο με τους γιους του που πρέπει να δεις

Καλοκαιρινές αναμνήσεις...

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η throwback φώτο με τους γιους του που πρέπει να δεις

Μια όμορφη καλοκαιρινή φωτογραφία με τους γιους του δημοσίευσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σαν σήμερα, τρία χρόνια πριν, απολάμβαναν το μπάνιο στη θάλασσα παίζοντας και πλατσουρίζοντας.

Ο παρουσιαστής είχε αρκετό καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφία με τα παιδιά του. Η πιο πρόσφατη ήταν στις 10 Μαίου με αφορμή τα γενέθλια του γιου του.

Τότε είχε γράψει:

«Τι φοβερή σύμπτωση?Σήμερα που γιορτάζουν οι μανούλες?(να σε χαιρόμαστε Ναταλί μας❤️),πριν από ακριβώς 9 χρόνια ο Θεός μας χάρησε το πρώτο μεγάλο δώρο στη ζωή μας??Στην καλαθούνα που κρατούν αυτοί οι τρισευτυχισμένοι άνθρωποι,βρίσκεται ο Οδυσσέας τους?? Σήμερα και αφού κοντεύει να με φτάσει στο ύψος?,το μόνο που θέλω να πω,είναι πως νιώθω μία τεράστια ευγνωμοσύνη??Γιε μου σε λατρεύω❤️,να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα γερός και χαμογελαστός?‼️Να είναι καλά τα παιδάκια και οι μανούλες όλου του κόσμου».

Μαζί με την σύζυγό του Ναταλί Κακκαβά έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους δύο γιους του, Οδυσσέα και Μάρκο.

Όλοι τους λατρεύουν τη θάλασσα και με κάθε ευκαιρία – ακόμα και το χειμώνα- κάνουν τη βόλτα τους δίπλα στο κύμα.

Πάντως ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι πλήρως εφοδιασμένος για τα καλοκαιρινά του μπάνια. Πήρε καρεκλάκι για τη θάλασσα και δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επιλογή του.

«Πάντα είχα απορία με τους λίγο μεγαλύτερους ανθρώπους που κουβαλούσαν στην παραλία?,αυτά τα καρεκλάκια...⁉️⁉️Τώρα κατάλαβα(πρώτη ημέρα που τα χρησιμοποιούμε...✔️),γιατί το κάνουν‼️‼️Είναι ελαφριά,άνετα,αναπαυτικά και τα πας όπου θέλεις?‼️Για την ιστορία...,η οικογένεια βούτηξε?και εγώ...ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ», έγραψε ενθουσιασμένος.


https://www.instagram.com/p/CA-fyEUgD2p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να δείτε στην gallery που ακολουθεί την όμορφη throwback φωτογραφία με τους γιους του αλλά και αρκετές άλλες που έχει δημοσιεύσει με τους γιους του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved