Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι έκανε χθες το απόγευμα με την κόρη της (pic)

Η ανάρτησή της στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι έκανε χθες το απόγευμα με την κόρη της (pic)

Αλλάζει ο καιρός και παράλληλα η διάθεσή μας. Το ίδιο συμβαίνει και με την Σταματίνα Τσιτμτσιλή η οποία τις τελευταίες μέρες δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με πολύ αισιόδοξα μηνύματα.

Το γεγονός άλλωστε ότι είμαστε στις αρχές του καλοκαιριού αρκεί για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα ειδικά μετά τους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν.

Γι΄αυτό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιμένει την περίοδο των διακοπών όπου θα μπορεί να χαλαρώσει με την οικογένειά της.

Μέχρι τότε όμως το πρόγραμμά της είναι γεμάτο: εκπομπή, επαγγελματικές υποχρεώσεις και φυσικά η φροντίδα των παιδιών της.

Ο χρόνος που αφιερώνει στην Νάγια, τη Μαίρη και τον Ιωάννη- Εφραίμ είναι αδιαπραγμάτευτος καθώς στην ηλικία που βρίσκονται ξέρει ότι είναι σημαντικό να είναι παρούσα. Φροντίζει λοιπόν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί στο σπίτι ή αν έχουν τη δυνατότητα, εκτός σπιτιού.

Από τις αγαπημένες τους βόλτες είναι η ποδηλατάδα ενώ με τις κόρες της συχνά μαγειρεύει εύκολες και νόστιμες συνταγές. Το ζητούμενο, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι να κάνουμε μαζί πράγματα με τα παιδιά βοηθώντας τα να έχουν όμορφες αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία.

Χθες, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ακόμα μια όμορφη φωτογραφία με μία από τις κόρες της. Ήταν στον κήπο και την είχε αγκαλιά . «Απογευματινές αγκαλίτσες!», ήταν το σχόλιό της. Όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν βροχή.

Γιατί σαν την αγκαλιά της μαμάς δεν έχει…

Δείτε την φωτογραφία όπως και άλλες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved