Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά και το ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες με αυτή τη φώτο (pics)

Η όμορφη και γλυκιά ηθοποιός έγινε μαμά και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο αγοράκι της.

Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά και το ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες με αυτή τη φώτο (pics)

Πριν μερικές εβδομάδες η ίδια η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος. Κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες να κρύψει την εγκυμοσύνη της και με μια φωτογραφία στο Instagram εξέπληξε ευχάριστα φίλους και θαυμαστές που δεν γνώριζαν ότι πρόκειται να γίνει μαμά για πρώτη φορά.


https://www.instagram.com/p/B_mzvQjpTI1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια έχει γεννήσει εδώ και δύο εβδομάδες, όμως διάλεξε αυτό το Σαββατοκύριακο να ανακοινώσει ότι πλέον κρατά στην αγκαλιά της το μικρό της αγγελούδι.

« Αυτό το χεράκι... ❤️❤️❤️#firsttimemom #2weekstogether #welcomebaby #babyboy #lovedeeply», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της η Νεφέλη Παπαδερού και αμέσως τα σχόλια, τα likes και οι ευχές, έπεσαν βροχή!

Από τα hashtags που χρησιμοποίησε η ίδια αποκάλυψε ότι έχει γεννήσει εδώ και δύο εβδομάδες (#2weekstogether) και ότι απέκτησε ένα αξιολάτρευτο αγοράκι (#babyboy).

Αν και μετρά χρόνια καλλιτεχνικής καριέρας (συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις), η Νεφέλη έγινε γνωστή μέσα από τις σειρές Daddy Cool, Steps και Κλινική Περίπτωση.

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία του μωρού μαζί με τις φωτογραφίες που δείχνουν πώς κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Όπως θα δείτε, όλες οι φωτογραφίες της στο Instagram δεν αποκάλυπταν την κοιλίτσα της...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved